Eksteriør LILLO

LILLO – en kompakt bolig som holder utgiftene nede

Er du en av mange som går med en drøm om et flunkende nytt og moderne hus, men som ikke har behov for en stor enebolig? Som et svar på prisstigningene og uforutsigbarheten i dagens marked, har vi i Nordbohus Innlandet utviklet boligkonseptet LILLO – en kostnads- og arealeffektiv bolig som skal gi flere muligheten til å bygge hus.

Akkurat det du trenger – verken mer eller mindre

I en verden hvor rentene svinger og prisene på mat, drivstoff og strøm stiger, skal boligen Lillo gjøre det mulig for flere å realisere boligdrømmen.

Boligen bygger på konseptet «simple living», som går ut på å ikke ha mer plass enn det du bruker, men likevel ha nok plass til det du trenger.

Boligen utnytter sitt bruksareal på i underkant av 50 m2 svært godt. Med to soverom, bad med plass for vaskemaskin, åpen stue- og kjøkkenløsning, samt utvendig bod og biloppstillingsplass, har du akkurat det du trenger for å bo komfortabelt.

 

LILLO har mange smarte løsninger som gjør den til en fullverdig bolig, til tross for størrelsen. Dette er huset for deg som vil bo nytt, moderne og kostnadseffektivt, uten unødvendig plass.

 

Hensikten med LILLO var å skape en kostnadseffektiv bolig som innehar flere gode kvaliteter enn man forventer av en slik modell. Den ser bra ut, og inneholder alle grunnleggende funksjoner, selv om det er en rimelig bolig.

 

Stian Olafsen, leder for prosjektutvikling i Nordbohus Innlandet

Hva gjør denne boligen så bra?

Holder utgiftene nede

Selve hensikten, og det aller beste med LILLO, er at den er rimelig. I tillegg ser den bra ut! Boligen leveres som standard med en luft-til-luft-varmepumpe, som holder oppvarmingsutgiftene nede. I likhet med alle våre nye boliger, selges Lillo med energikarakter B. Dette gjør at boligen kvalifiserer for et grønt boliglån med lavere rente. Bra for miljøet og bra for lommeboka.

 

Størrelsen til en leilighet; egenskapene til en enebolig

I LILLO får du et lekkert lite hus med størrelsen til en leilighet og kvalitetene til en enebolig. I motsetning til en leilighet i et tradisjonelt leilighetsbygg, slipper du å tenke på naboer over eller under deg. Velger du en frittstående variant av Lillo, slipper du å ha noen vegg i vegg, også. Dette gir deg dessuten muligheten til å utvide boligen senere. I tillegg får du større og bedre utearealer enn en tradisjonell leilighet ville gitt deg.

Les også: Fordelene med å kjøpe ny bolig.

Lyst og moderne

Rause vindusflater og en god planløsning gjør Lillo til en lys og åpen bolig. Utvendig skaper det skrå taket og den liggende bordkledningen et røft, moderne og organisk uttrykk som passer inn i de fleste miljøer og nabolag.

Bilde av stuen og kjøkkenet på boligen LILLO

Hvem passer LILLO for?

LILLO passer for de aller fleste. Er du ute etter en ny, moderne, arealeffektiv og funksjonell bolig som holder utgiftene nede til et minimum, kan du være sikker på at dette blir en match.

 

Kostnads- og arealeffektiviteten til LILLO gjør at den egner seg spesielt godt for førstegangskjøpere, men også for andre som ikke har mulighet til, eller ønske om å kjøpe en stor og dyr bolig. Det er mange som ikke har behov for mer areal, men som trenger en praktisk bolig på ett plan.

 

Jan-Arne Lønseth, avdelingsleder Nordbohus Innlandet - Ringsaker/Hamar

Hva står LILLO for?

For å gjøre det enklere å huske hva konseptet er, så har vi laget dette huskeordet for LILLO;

L-av pris

I-nnholdsrik

L-okalt utviklet

L-avenergi

O-ptimal planløsning

Planløsning LILLO

 

LILLO er en fleksibel bolig som kan settes opp som enebolig, tomannsbolig, rekkehus og firemannsbolig.

Mulighetene er mange!

Sitter du på en eiendom du ønsker å utvikle, eller går du med tanker om å kjøpe en eiendom?

Ta kontakt med Tor Hestad for en uforpliktende prat.

E-post; tor.hestad@nordbohus.no

Telefon: 928 51 377

Tor Magnus