Tilpasset norsk natur og klima.
Direkte tilgang til boligens hageside
Kjøkken leveres fra Sigdal.
Deilige varmekabler og praktisk dusj.
Eneboligen ligger lengst til venstre.

Enebolig i rekke (7) - Lensmannstunet

Nøkkelinformasjon

Pris
4 500 000
Antall soverom
2
BRA
79 m²
P-rom
75 m²
Eierform
Selveier
Status
Ledig
Etasje
1.

Kvaliteter ved boligen

  • Balansert ventilasjon
  • Balkong/terrasse
  • Garasje/P-plass
  • Offentlig vann/kloakk
  • Peis/ildsted
  • Sentralt

Godt bomiljø - designet spesielt for effektiv arealbruk og funksjonell hverdag

Denne egenutviklede eneboligen fra Nordbohus har alt av nødvendige fasiliteter og egenskaper fordelt på ett plan, samt carport og 10 kvm med bodplass innvendig og utvendig. Planløsningen tilrettelegger for effektiv utnyttelse av arealet i boligen, og passer til både nyetablerte og godt voksne innflyttere. 

Boarealet er inndelt i soner, hvor spiserommet - det naturlige samlingspunktet for familien, er selve kjernen i huset i en åpen stue,- og kjøkkenløsning. Kjøkkenet er innredet med kjøkkeninnredning fra kvalitetsleverandøren Sigdal. Stuen slipper inn mye dagslys gjennom store vindusflater. I stuen er det også vedovn inkludert som standard, noe som skaper ekstra hygge i hjemmet hele året. 

Fra stuen har du direkte tilgang til boligens hageside, hvor du kan nyte sene sommerkvelder med grilling og sosiale lag, eller starte dagen i stillhet med en rykende kopp kaffe. I hagen kan du lage gode soner med ulik beplanting og belysning, slik gjør du uteområdet til en forlengelse av stuen. Tomten ferdigstilles med matjord og ferdigplen, og kjøre- og parkeringsarealer blir opparbeidet med singel.

Idyll og nærhet til det du trenger

Eiendommen har solrik beliggenhet i et sentrumsnært og særs barnevennlig boligområde på Roa i Lunner kommune. Roa er kommunens administrasjonssenter, og både barnehage og ungdomsskole ligger i nabolaget. Her har du et godt oppvekstmiljø i landlige omgivelser, samtidig som det er kort vei til hovedstaden og Oslo lufthavn via tog og bil. Stedet har en rekke lag, foreninger og idrettstilbud. Ved ungdomsskolen legges det til rette for aktivitet, med flere friområder og ballplasser. I tillegg ligger Frøystad kunstgressbane tvers over veien fra skolen. 

Det er også kort vei til et innholdsrikt løypenett innover Nordmarka, med fine oppkjørte skispor hele vinteren.  Området byr på vakkert landskap der flotte skogsområder og åkerlandskap møtes til et eldorado for friluftsmennesker. Det er kort vei til fine bade,- og fiskevann, samt flotte tur- og friluftsområder som gir gode rekreasjonsmuligheter både sommer og vinter. Ca. 15-20 minutter fra sentrum finner man Mylla, et idyllisk vann som er et attraktivt utgangspunkt for flotte kanoturer gjennom Nordmarka. Om vinteren byr området på skøytebaner, og et rikelig antall gode skiløyper i variert terreng. 

 

Portrett Camilla Solheim
Camilla Solheim
Daglig leder
90069956
Nordbohus Romerike
Telefon: 90069956
Adresse: Hvamsvingen 4, 2013 Skjetten

Meld din interesse

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle interesse for prosjektet.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, doato/tidspunkt, melding.

Du kan i tillegg be om å få sendt prosjektet på e-post.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig kontaktperson på Nordbohuskontoret. Dersom er benyttes en eiendomsmegler på prosjektet – så vil kontakt informasjonen også deles med denne for oppfølging av din interesse.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra Nordbohus.

Nordbohus AS, 26.07.18

Til salgs i nærheten