Alt du trenger på ett plan!
Luftig stue med fint gjennomlys.
Lun varme fra peis i stuen.
Farge på vegg er til inspirasjon.
Deilige varmekabler og praktisk dusj.
Leiligheten ligger til høyre.

4-mannsbolig (4) - behagelig og praktisk planløsning

Nøkkelinformasjon

Pris
3 900 000
Antall soverom
2
BRA
82 m²
P-rom
72 m²
Eierform
Selveier
Status
Ledig
Etasje
2.

Kvaliteter ved boligen

  • Balansert ventilasjon
  • Balkong/terrasse
  • Barnevennlig
  • Garasje/P-plass
  • Offentlig vann/kloakk
  • Peis/ildsted
  • Sentralt

Behagelig og praktisk planløsning med alt i samme etasje!

I denne praktiske leiligheten får du alt på ett plan - Et romslig hovedsoverom og et barnerom/gjesterom, eller kanskje brukes det som hjemme- kontor for de som trenger det? To praktiske boder – en innvendig, med plass til vaskemaskin og en rett utenfor inngangsdøra, hvor det mest nødvendige kan lagres. 

Badet er enkelt å rengjøre, har behagelige varmekabler på gulvet og en praktisk dusj. Den åpne kjøkken og stueløsningen gjør det mulig å se gjestene fra kjøkkenbenken. 

Se for deg at du står opp om morgenen, setter på kaffen, setter deg i sofaen i stua etter å ha tent opp i peisovnen, eller når været tillater det, går ut på terrassen og kjenner sola som varmer. Her får du en moderne, praktisk og svært lettstelt leilighet.

Idyll og nærhet til det du trenger

Eiendommen har solrik beliggenhet i et sentrumsnært og særs barnevennlig boligområde på Roa i Lunner kommune. Roa er kommunens administrasjonssenter, og både barnehage og ungdomsskole ligger i nabolaget. Her har du et godt oppvekstmiljø i landlige omgivelser, samtidig som det er kort vei til hovedstaden og Oslo lufthavn via tog og bil. Stedet har en rekke lag, foreninger og idrettstilbud. Ved ungdomsskolen legges det til rette for aktivitet, med flere friområder og ballplasser. I tillegg ligger Frøystad kunstgressbane tvers over veien fra skolen. 

Det er også kort vei til et innholdsrikt løypenett innover Nordmarka, med fine oppkjørte skispor hele vinteren.  Området byr på vakkert landskap der flotte skogsområder og åkerlandskap møtes til et eldorado for friluftsmennesker. Det er kort vei til fine bade,- og fiskevann, samt flotte tur- og friluftsområder som gir gode rekreasjonsmuligheter både sommer og vinter. Ca. 15-20 minutter fra sentrum finner man Mylla, et idyllisk vann som er et attraktivt utgangspunkt for flotte kanoturer gjennom Nordmarka. Om vinteren byr området på skøytebaner, og et rikelig antall gode skiløyper i variert terreng. 

Portrett Camilla Solheim
Camilla Solheim
Daglig leder
90069956
Nordbohus Romerike
Telefon: 90069956
Adresse: Hvamsvingen 4, 2013 Skjetten

Meld din interesse

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle interesse for prosjektet.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, doato/tidspunkt, melding.

Du kan i tillegg be om å få sendt prosjektet på e-post.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig kontaktperson på Nordbohuskontoret. Dersom er benyttes en eiendomsmegler på prosjektet – så vil kontakt informasjonen også deles med denne for oppfølging av din interesse.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra Nordbohus.

Nordbohus AS, 26.07.18

Til salgs i nærheten