Knarten 2 - moderne tomannsbolig. Overtagelse 4. kvartal 2022! Kun 1 igjen for salg

Knarten 2 - Tomteråsen. Moderne tomannsbolig i barnevennlig boligområde.

På Hvam bygges det nå en flott prosjektert tomannsbolig over to plan. Overtagelsen oktober/november 2022! Tomten ligger i et landlig, naturskjønt og barnevennlig boligområde, på Tomteråsen på Hvam i Nes kommune.

Nøkkelinformasjon

Priser
4 976 222,-
Antall rom
3
Areal
115 kvm
Adresse
Knarten 2, 2165 Hvam
Status
Salget er igang
Totalt antall boliger
2
Antall ledige
1

Ta kontakt for mer informasjon

Bilde av daglig leder i Nordbohus Romerike
Camilla Solheim
Daglig leder
90069956
Meld interesse her

Lyse og praktiske boliger med 3 soverom og 2 stuer

Ved det overbygde inngangspartiet er det adkomst til en praktisk sportsbod. Her kan både gressklipper, ski, sykkel og vinterdekk få sin faste plass.

I gangen er det adkomst til bad, en populær plassering for dem som trenger å spyle av smårollinger før de får komme inn i huset. Fra badet er det dør inn til vaskerom/bod. Videre inn i boligen kommer du til stue og kjøkken i åpen løsning. 1. etasje inneholder også et soverom og boligen har dermed alle nødvendige rom i en og samme etasje. Uteplass og hage er lett tilgjengelig fra stua, og kan være en flott utvidelse av stuen når det er varmt i været.

I 2. etasje gjør husets midtseksjon at takhøyden økes akkurat i loftstuen. Dette gir gode lysforhold og en romslig følelse. Fra loftstuen er det kort vei til bad og etasjens to soverom. I tillegg har etasjen et lite kott.

Innhold
1. etasje: Gang, bad/vaskerom, bod, stue, kjøkken, soverom og sportsbod.
2. etasje: 2 soverom, loftstue, bad og kott.
BRA totalt: 115 kvm
P-rom: 111 kvm

Barnevennlig og naturnært nærområde

Hvam ligger omgitt av store rekreasjonsarealer med fine tur- og sykkelstier, badeplasser og skiløyper i nærliggende områder. Det er kort vei til barnehager, Hvam vgs., gårdsbutikk, lekeplass og fotballbane.

På agendaen til Hvam idrettslag står friidrett, håndball, fotball, bordtennis, klatring, barneidrett, samt mosjon og folkehelse, så her er noe for enhver. Hvam idrettsparker et flott anlegg med tur- og joggeløyper, og her ligger en flerbrukshall der Nes Arena treningssenter holder hus. Hallen har også klasserom og lokaler for private arrangementer.

For golfentusiaster anbefales nærområdets golfanlegg som ligger i vakre omgivelser. I tillegg holder Nes Golfklubb til på Rommen Golfpark ved Vormsund. I tilknytning til Nes videregående skole er det nyere svømmehall. Nes rideklubb har et aktivt og profesjonelt hestemiljø, hvor det blant annet arrangeres knøttekurs, rideleir, stevner og juleshow.

På Årnes ligger Nes Kulturhus, som er et moderne flerbrukshus med tre kinosaler og forskjellige kulturaktiviteter.

Fremdrift

Klikk på de ulike stegene for å lese mer

Prosjektplanlegging

Prosjektplanlegging

Salgsstart

Salgsstart

Byggestart

Byggestart

Innredningsvalg

Innredningsvalg

Ferdigstillelse

Ferdigstillelse

Finn reisetider og avstander

Fra

Til

Tid og avstand

clock ikon

.

pin ikon
Bilde av daglig leder i Nordbohus Romerike
Camilla Solheim
Daglig leder
90069956
Nordbohus Romerike
Telefon
Adresse
Hvamsvingen 4, 2013 Skjetten

Meld din interesse

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle interesse for prosjektet.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, doato/tidspunkt, melding.

Du kan i tillegg be om å få sendt prosjektet på e-post.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig kontaktperson på Nordbohuskontoret. Dersom er benyttes en eiendomsmegler på prosjektet – så vil kontakt informasjonen også deles med denne for oppfølging av din interesse.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra Nordbohus.

Nordbohus AS, 26.07.18