Illustrasjon. Moderne tomannsbolig med 3 soverom, 2 stuer og carport.
Illustrasjon. Lys og romslig stue med store vindusflater som slipper inn mye dagslys.
Illustrasjon. Lyst og moderne kjøkken fra Sigdal, modell Fjell. Slette fronter malt i fargen S 5500-N
Foto fra tomta sett fra vest.

Nøkkelinformasjon

Priser
Fra kr 4.290.000,- til 4.390.000,-
Antall rom
3
Areal
114 kvm
Adresse
Støvnervegen 30
Status
Salget er igang
Totalt antall boliger
2
Antall ledige
1
Visning
Ta kontakt for å avtale visning

Moderne tomannsbolig med 2 stuer og 3 soverom over to plan

Flat tomt som er under opparbeidelse med plen. Singlet innkjøring og gårdsplass med biloppstillingsmuligheter i carport og på terreng.

Boligen har en hel midtseksjon som blant annet skaper plass til store vinduer i loftstuen. Ved det overbygde inngangspartiet er det adkomst til en praktisk sportsbod. Her kan både gressklipper, ski, sykkel og vinterdekk få sin faste plass. I gangen er det adkomst til bad/ vaskerom, en populær plassering for dem som trenger å spyle av smårollinger før de får komme inn i huset. Fra bad/vaskerom er det dør inn til en bod hvor du kan lagre det som ikke får plass på vaskerommet. Kanskje er det her vaskebøtta skal bo? Videre inn i boligen kommer du til trappen som leder til 2. etasje, og kjøkken/stue i åpen løsning. 1.etasje inneholder også et soverom og boligen har dermed alle nødvendige rom i en og samme etasje. 2. etasje har en koselig loftstue. Fasadens midtseksjon gjør at takhøyden økes akkurat i loftstuen. Dette gir gode lysforhold og følelsen av et større rom. Fra loftstuen er det kort vei til bad og etasjens to soverom. I tillegg har etasjen et lite kott. Uteplass og hage er lett tilgjengelig fra stua, og kan være en flott utvidelse av stuen når det er varmt i været.

Innhold
1. etasje: Gang, bad/vaskerom, bod, stue, kjøkken, soverom og sportsbod.
2. etasje: 2 soverom, loftstue, bad og kott.
BRA 1. etasje: 68 kvm
BRA 2. etasje: 46 kvm
BRA totalt: 114 kvm
P-rom: 108 kvm

Kortfattet leveransebeskrivelse

Er du tidlig ute med å kjøpe bolig vil du ha mulighet til å påvirke valg av overflater i din nye bolig. Tomannsboligene leveres iht gjeldene byggeforskrifter med blant annet følgende:

  • Vedovn type Curve 100
  • Kjøkken fra Sigdal. Type Fjell, i fargen S 5500-N
  • Trapp fra Stryntrappa type Fauna med hvitmalte vanger og gelender og beiset furutrinn med barnesikring
  • Komplett sentralstøvsuger
  • Balansert ventilasjonsanlegg med høyeffektiv varmegjenvinning og separat kjøkkenventilator
  • Skjult elektrisk anlegg
     
Skolen har flerbrukshall som fungerer som et nærmiljøanlegg med aktiviteter etter skolens åpningstid.
Nordkisa skole er en barneskole med elever fra 1. - 7. trinn.
Skolen har flotte uteområder med ulike soner
Skolen ligger ved idrettsparken i Nordkisa.

Kisamoen - nyetablert og barnevennlig boligområde

Støvnervegen ligger sentralt på Kisamoen, Nordkisa i Ullensaker kommune i et nyetablert og barnevennlig boområde. Herfra er det gangavstand til barnehage, barneskole, dagligvarebutikk og bussholdeplass. Bussen tar deg til blant annet Jessheim og Oslo lufthavn Gardermoen flere ganger i timen.

Med marka som nær nabo er det flotte tur- og rekreasjonsmuligheter både sommer og vinter. Nærområdet består hovedsakelig av gårder og spredt eneboligbebyggelse. Barn som bor her sokner til Nordkisa barneskole (1. – 7. klasse), som er en ny skole, og ligger i trygge omgivelser med flotte uteområder. Det er også nyere barnehage, samt idrettsanlegg i nærområdet. Kort vei til ny Kiwi matbutikk.

Ca 1 mil til Jessheim sentrum med gode servicetilbud. På Jessheim finner du alt av fasiliteter; tog, matbutikker, restauranter, banker og øvrige forretninger. Jessheim storsenter har ca 140 butikker, og Ullensaker kulturhus har 3 kinosaler. Senteret er øvre Romerikes største motehus med mange små og store kjedebutikker samt flere spennende nisjebutikker. Jessheim fikk i 2012 bystatus og byen, samt områdene rundt, er i stor utvikling.

På Jessheim og Hauerseter er det togstasjon hvor det går tog til/fra Oslo 2 ganger i timen.

Nordkisa er et tettsted i Ullensaker kommune som opplever en sterk befolkningsvekst. Kommunen vokser med ca 1000 innbyggere i året og har nå over 38.000 innbyggere. Befolkningsveksten stiller store krav til utvikling for å kunne ivareta gode tjenester også i fremtiden, og det jobbes kontinuerlig med å gjøre kommunen enda mer attraktiv.

Det er et rikt idrett- og fritidstilbud i Ullensaker med blant annet nyere idrettsanlegg ved Jessheim stadion (UKI-arena) og mange flotte steder å utforske. Og med hovedflyplassen i kommunen har man mulighet til å reise hvor man vil i verden og alltid komme hjem til Ullensaker.

Med bil tar det ca:
13 minutter til Jessheim
17 minutter til Gardermoen
40 minutter til Oslo sentrum

For mer informasjon om Nordkisa og Ullensaker se: www.ullensaker.kommune.no.

 

Våre boliger bygges alltid etter de nyeste forskriftene og standardene

5 gode grunner til å kjøpe ny bolig

Velge nytt eller brukt når du skal finne din fremtidige bolig? Fordelene med å kjøpe helt ny bolig er mange, og her får du fem gode grunner.

Fast pris
Fast pris er kanskje det de fleste verdsetter høyest. De prisene som står i prislisten er de du må betale for boligen. Ingen hektiske budrunder, men du kan i ro og mak vurdere alternativer som er innenfor din økonomiske ramme. Du vet på forhånd hva du må betale for boligen og hva den vil koste deg måned for måned. Det gir deg en trygghet når du skal i banken å søke om lån og fohandle om betingelser.

Lave omkostninger
Mange blir veldig overrasket over den store forskjellen i dokumentavgift på nye og brukte boliger. Flere vet ikke at du betaler kun 2,5 prosent dokumentavgift av tomteverdien og ikke av hele kjøpesummen som ved kjøp av bruktbolig. En leilighet til 5 millioner vil dermed koste ytterligere kr. 125 000,- i bruktmarkedet, mens tillegget for en tilsvarende nybolig vil være ca kr. 10 000,-

5 års oppfølging
Ved kjøp av nybolig har du 5 års reklamasjonsrett. Den tryggheten er gull verdt!

Moderne standard
En nyoppført bolig følger kravene til isolasjon og ventilasjon, som betyr at du får en sunn og lettstelt bolig som samtidig er "billig i drift": mindre behov for oppvarming gir lavere energikostnader.

Ingen oppussingsbehov
En helt ny bolig betyr blant annet at du ikke trenger å gjøre noen større endringer i form av oppussing eller modernisering. Hvis du ikke er veldig glad i å pusse opp innebærer dette et stort pluss. Selvsagt vil du og skal du selv sette preg på boligen og gjøre det til et hjem, men det er jo den morsomme jobben!

Fremdrift

Klikk på de ulike stegene for å lese mer

Planlegging

Planlegging

Salgsstart

Salgsstart

Byggestart

Byggestart

Innredningsvalg

Innredningsvalg

Ferdigstillelse

Ferdigstillelse

Finn reisetider og avstander

Fra

Til

Tid og avstand

clock ikon

.

pin ikon

Meld din interesse

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle interesse for prosjektet.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, doato/tidspunkt, melding.

Du kan i tillegg be om å få sendt prosjektet på e-post.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig kontaktperson på Nordbohuskontoret. Dersom er benyttes en eiendomsmegler på prosjektet – så vil kontakt informasjonen også deles med denne for oppfølging av din interesse.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra Nordbohus.

Nordbohus AS, 26.07.18
Uten bilde
Camilla Solheim
Daglig leder
Tlf
90069956
Nordbohus Romerike v/Camilla Solheim
Telefon
E-post
camilla.solheim@nordbohus.no
Adresse
Hvamsvingen 4, 2013 Skjetten