Illustrasjon av boligenes inngangsparti. I forlengelse av boligene vil det opparbeides et større lekeareal.
Illustrasjon av boligenes hageside. Samtlige boliger har egen plen og terrasse.
Åpen planløsning for god flyt mellom de sosiale sonene. Bildet er et illustrasjonsfoto og kan avvike fra endelig leveranse.
Høyt og luftig under taket i stue, mønt himling. Bildet er et illustrasjonsfoto og kan avvike fra endelig leveranse.

Bolig 1

Nøkkelinformasjon

Pris
6 950 000
Antall soverom
3
BRA
129 m²
P-rom
124 m²
Eierform
Selveier
Energimerke
B
Status
Solgt
Visning
Ta kontakt for å avtale visning

Om boligen

I bolig 1 kommer du inn i sokkeletasjen hvor du finner en romslig gang med et tilknyttet garderoberom som gir et godt utgangspunkt for en ryddig garderobe for hele familien. Etasjen inneholder to soverom med god størrelse, stort bad og et eget vaskerom kombinert med teknisk rom. I 2. etasje er det mønt himling, noe som gjør oppholdsrommene åpne og luftige. I kombinasjon med store vindusflater gir dette en fantastisk romfølelse. Kjøkken i åpen løsning med stuen gir en hyggelig og sosial sone for hele familien. I tillegg til kjøkken og stue finner du et soverom og bad i denne etasjen. Badet har direkte tilgang fra soverommet og fra stuen. Direkte utgang til platting og hage på boligens bakside og fransk balkong på boligens framside.

Om nærområdet

Meget sentralt beliggende på Hagan med gangavstand til matbutikk, kiosk, kafé, frisør, legesenter og apotek m.m. Buss til Oslo og nordover i Nittedal kun 650 meter unna tomten. Eiendommen ligger i trafikkstille og meget barnevennlig område. Det er 1 minutt gange til Ulverud barneskole og en barnehage som ligger i umiddelbar nærhet. Ulverud skole har flotte uteområder med lekeapparater og kunstgressbane. Gangavstand til Li ungdomsskole med svømmehall og idrettshall. På Li har også Gjelleråsen idrettsforening ett stort idrettsanlegg med 2 kunstgressbaner.

Tomannsboligene skal bygges i utvidelsen av et eksisterende boligområde mellom Snarefjellet og Skyset. Området skal de neste årene bebygges med ca. 30 småhus fordelt på 4 felt. Det skal etableres 2 nærlekeplasser på området til glede for beboerne. Området vil ikke ha gjennomgangstrafikk.

Området ligger i umiddelbar nærhet til Ulverud barneskole. Barna som flytter inn i disse boligene vil få en skolevei som kun består av gangvei. Gangveien starter utenfor døra og ender opp i skolegården! Bedre blir det ikke!

Det er gode solforhold på eiendommen. Meget kort vei til marka med flotte ski- og turløyper med direkte tilknytning til løypenettet i Lillomarka/Nordmarka. Flere populære badeplasser i gangavstand og flotte forhold for sykling.

Generell informasjon

Ta kontakt med Camilla Solheim for mer informasjon om boligprosjektet eller for å avtale visning på tomten.

Omkostninger per enhet er på 23 097,-.

Kvaliteter ved boligen

  • Balansert ventilasjon
  • Gjesteparkering
  • Hage
  • Balkong/terrasse
  • Barnevennlig
  • Garasje/P-plass
  • Offentlig vann/kloakk
  • Parkett
  • Peis/ildsted
  • Turterreng
Bestill møte med oss

Til salgs i nærheten

Meld din interesse

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle interesse for prosjektet.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, doato/tidspunkt, melding.

Du kan i tillegg be om å få sendt prosjektet på e-post.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig kontaktperson på Nordbohuskontoret. Dersom er benyttes en eiendomsmegler på prosjektet – så vil kontakt informasjonen også deles med denne for oppfølging av din interesse.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra Nordbohus.

Nordbohus AS, 26.07.18
Bilde av daglig leder, Camilla Solheim
Camilla Solheim
Daglig leder
Tlf
90069956
Nordbohus Romerike
Telefon
90069956
Adresse
Hvamsvingen 4, 2013 Skjetten

Forhandler

Nordbohus Romerike

Gå til forhandlersiden