Hagan - 2 prosjekterte tomannsboliger - prosjektet er utsolgt!

Om boligprosjektet

Det er få ting som slår den gode følelsen av ny bolig. De moderne, vertikaldelte tomannsboligene har en arealeffektiv og innholdsrik planløsning over 2 plan. Stor stue- og kjøkkenløsning med store vinduer og mønt himling gjør oppholdsrommene åpne og luftige. Her får du god plass til å samle både venner og familie.

Tomannsboligene kommer med 2 ulike planløsninger, hvorav enhet 1-3 har lik planløsning og enhet 4 har en annen planløsning. Klikk på "finn din bolig" og velg en av de ulike boligene for mer informasjon.

På Hagan får dere boliger med god standard. Varmekabler i gang, på stue, kjøkken og bad er inkludert. Det samme gjelder downlights på begge bad og i gang. Har dere likevel lyst å gjøre den unik, finnes det flere muligheter for tilvalg og endringer. Jo tidligere dere kommer inn i prosjektet, jo enklere er det å gjøre tilvalg. Uansett får dere en gjennomført standard i leveransen.

Området er under utvikling. Vi jobber med prosjektering av 3 naboeiendommer som skal bebygges med småhus. I tillegg skal det opparbeides fine lekeplasser i området. Ved ferdigstillelse vil dette bli et nyetablert felt med et hyggelig bomiljø. Ta kontakt dersom du ønsker med mer info rundt dette.

Prosjektet er utsolgt. Neste byggetrinn vil bli lansert 1. kvartal 2022. Ta kontakt for info. 

 

Nøkkelinformasjon

Priser
6450000-6950000
Antall rom
3-4
Areal
129-130
Status
Salget er igang
Totalt antall boliger
4
Antall ledige
0

Ta kontakt for mer informasjon

Bilde av daglig leder, Camilla Solheim
Camilla Solheim
Daglig leder
90069956
Meld interesse her

Om nærområdet

Meget sentralt beliggende på Hagan med gangavstand til matbutikk, kiosk, kafé, frisør, legesenter og apotek m.m. Buss til Oslo og nordover i Nittedal kun 650 meter unna tomten. Eiendommen ligger i trafikkstille og meget barnevennlig område. Det er 1 minutt gange til Ulverud barneskole og en barnehage som ligger i umiddelbar nærhet. Ulverud skole har flotte uteområder med lekeapparater og kunstgressbane. Gangavstand til Li ungdomsskole med svømmehall og idrettshall. På Li har også Gjelleråsen idrettsforening ett stort idrettsanlegg med 2 kunstgressbaner. Les mer om dette i avsnittet under.

Området er under utvikling og tomannsboligene skal bygges i utvidelsen av et eksisterende boligområde mellom Snarefjellet og Skyset. Vi jobber med prosjektering av 3 naboeiendommer som skal bebygges med småhus. Det skal også utarbeides 2 nærlekeplasser på området til glede for beboerne. Ved ferdigstillelse vil dette bli et nyetablert felt med et hyggelig bomiljø med ca. 30 småhus fordelt på 4 felt. Området vil ikke ha gjennomgangstrafikk. Ta kontakt dersom du ønsker med mer info rundt videre utvikling av området.

Området ligger i umiddelbar nærhet til Ulverud barneskole. Barna som flytter inn i disse boligene vil få en skolevei som kun består av gangvei. Gangveien starter utenfor døra og ender opp i skolegården! Bedre blir det ikke!

Aktiviteter i nærheten

Hagan har en naturskjønn beliggenhet rett ved marka, med flere populære badeplasser i nærheten og utmerkede forhold for sykling. Det er kort vei til flere badevann, Romstjern, Stokkevann og Steinbruvannet, som er populære tursted på varme sommerdager for alle som bor i nærområdet.

Bjønndalen skianlegg er et populært utfartssted. Anlegget er et godt utgangspunkt for turer i Lillomarka og drives av Gjelleråsen IF. Her er det et flott skianlegg med varmestue, akebakke, samt anlegg for skileik og skytebane. Dette er et supert mål for familier som ønsker å drive skileik og aking i nærområdet, tilrettelagt for bål og muligheter for grilling, samt servering i skihytta i helgene om vinteren. Varingskollen alpinsenter ligger også en kort kjøretur unna med ett komplett alpintilbud. På sommeren kan man utfordre seg i flott hinderløype, med trappeløp samt fine gå- og løpeturer innover i marka.

Det er nytt idrettsanlegg ved Li ungdomsskole, med flere kunstgressbaner, svømmehall, skatepark, håndball- og sandvolleyballbane. Det blir anlagt isbane ved GIF-huset om vinteren. Ny flerbrukshall er under oppføring på Slattum skole, ca. 2 km. nord for Hagan. I tillegg er det flere gode golfbaner i nærheten. Hauger Golfbane ligger vakkert til i sydhellingen mot Hellerudsletta og fra klubbhuset har du flott utsyn mot det omkringliggende landskapet og banen. Innen rekkevidde finner man også lekeplass, treningssenter, ridesenter og alpinanlegg, samt klatrepark på Skillebekk.

Servicetilbud

Dagligvarehandelen kan blant annet gjøres på Kiwi Hagan og Coop Mega Hagan. Ønsker du ytterligere servicetilbud er det kort vei/gangavstand til Hagansenteret. Mosenteret som nylig har utvidet ligger også en kort kjøretur fra eiendommen, og Stovner senter er et av Norges største lokalsenter med sine 90 leietakere under samme tak.

Med bil fra Hagan tar det ca. 14 min til Lillestrøm, 13 min til Strømmen, 21 min til Oslo S og 28 min til Oslo lufthavn.

Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager.

Gjennomtenkte planløsninger og høy kvalitet

  • Nøkkelferdig, ingen egeninnsats
  • Varmekabler på begge bad, i gang, på stue og kjøkken
  • Downlights på begge bad og i gang
  • Romslig tomt med god plass
  • 3 til 4 soverom og 2 bad
  • Åpen kjøkken- og stueløsning
  • Høyt og luftig under taket i stue og kjøkken
  • Terrasse og plen på hagesiden
  • Carport med sportsbod
  • Stor walk-in garderobe i bolig 1-3
  • Vaskerom/bod i bolig 1-3
  • 2 store boder i bolig 4
  • Loftstue i bolig 4

Veibeskrivelse fra Oslo

Følg Rv. 4 retning Gjelleråsen og fortsett nordover i rundkjøringen ved Gjelleråsen. Ta til høyre ved Hagan senteret - inn i Likollen, dernest 1.vei til høyre. Da er man i Snarefjellet. Følg veien oppover åsen til du får feltet på venstre hånd. Tomten er skiltet.

Fremdrift

Klikk på de ulike stegene for å lese mer

Prosjektplanlegging

Prosjektplanlegging

Salgsstart

Salgsstart

Byggestart

Byggestart

Ferdigstillelse

Ferdigstillelse

Finn reisetider og avstander

Fra

Til

Tid og avstand

clock ikon

.

pin ikon
Bilde av daglig leder, Camilla Solheim
Camilla Solheim
Daglig leder
90069956
Nordbohus Romerike
Telefon
Adresse
Hvamsvingen 4, 2013 Skjetten

Meld din interesse

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle interesse for prosjektet.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, doato/tidspunkt, melding.

Du kan i tillegg be om å få sendt prosjektet på e-post.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig kontaktperson på Nordbohuskontoret. Dersom er benyttes en eiendomsmegler på prosjektet – så vil kontakt informasjonen også deles med denne for oppfølging av din interesse.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra Nordbohus.

Nordbohus AS, 26.07.18