Bilde av boligprosjekt

Braksuksess for nytt boligfelt på Hagan!

Etter kun tre dager ble 3 av 4 boliger blitt revet bort i det nye boligprosjektet på Hagan. Området er svært attraktivt, med umiddelbar nærhet til barnehage, barne- og ungdomsskole, samt et bredt fritidstilbud for små og store.

Og den beste nyheten: Flere boligprosjekter er klare for salg i løpet av 2022! 

Hagan har en naturskjønn beliggenhet rett ved marka, og har flere populære badeplasser i nærheten. Her er det også utmerkede forhold for turer og for sykling. Om vinteren er Bjønndalen skianlegg et populært utfartssted. Anlegget er et godt utgangspunkt for turer i Lillomarka. I området er det et flott skianlegg med blant annet varmestue og akebakke. Varingskollen alpinsenter ligger også en kort kjøretur unna med ett komplett alpintilbud. På sommeren kan man utfordre seg i flott hinderløype, med trappeløp samt fine gå- og løpeturer innover i marka.

Les mer om prosjektet her!

Slik utvikler vi nye boligområder

Daglig leder i Nordbohus Romerike, Camilla Solheim forteller at det har blitt lagt stor vekt på funksjoner og et helhetlig utrykk på boligene som skal bygges på Hagan. 
– Vi i Nordbohus Romerike mener det er viktig å ha en god miks av ulike boligtyper når man utarbeider nye boligfelt, både med tanke på areal for boligene, men også på planløsningene. På den måten får vi til å dekke et bredere behov for folk i forskjellige livssituasjoner, forklarer Camilla. 

Bomiljø og trivsel er også en prioritet for Nordbohus Romerike når de utvikler nye boligområder. I området rundt Hagan finner du derfor barnehage og skole i gangavstand fra tomtene, og kollektivforbindelser i kort avstand fra hjemmet. 
– I tillegg til det som allerede er tilgjengelig i nærområdet, som turområder, badeplasser og ski-anlegg, har vi også planer om å bygge ut to lekeplasser rett ved boligfeltene. På denne måten har barna en trygg plass å leke like ved hjemmet, og foreldrene kan møtes og sosialisere i området. Feltene vi nå utvikler er plassert mellom to godt etablerte boligområder, så her ligger ting godt tilrettelagt allerede, forteller Camilla. 

Området rundtt Hagan
Boligfeltene som nå utvikles er plassert mellom to godt etablerte boligområder i naturskjønne omgivelser.

Hagan skal fortsette å vokse

Området ved Hagan er under utvikling, og boligene som allerede er bygd er kun starten på prosjektet. I løpet av 2022 vil flere boligprosjekter bli klare for salg.
– Vi planlegger å utvide tre nye boligfelt i samme område. Det vil bestå av mindre hustyper, noen eneboliger og noen tomannsboliger. Boligene vil ha et areal fra cirka 100 kvm, og opp mot 160 kvm på de største. Vi har valgt ut forskjellige hustyper som gjør at husene vil skille seg litt fra hverandre, slik at alt ikke blir helt likt. Men samtidig vil vi sørge for at det blir en sammenheng i det estetiske, og gjøre området så pent og innbydende som mulig. På Hagan skal det være trygt, koselig og fint å bo, smiler Camilla.

Når utbyggingen av boligområdet er ferdigstilt, vil det bli totalt 30 småhus fordelt på fire boligfelt med to nærlekeplasser til glede for beboerne. Og siden boligene vil være av forskjellig størrelse og planløsning, vil området være like godt egnet for familier som for par og enslige. Standarden på boligene er moderne og med gode løsninger, men jo tidligere du melder interesse og kommer inn i prosjektet, jo enklere vil det være å gjøre endringer og tilvalg. 

 

Ta en prat med daglig leder, Camilla Solheim i dag, og hør mer om planene på Hagan!

Telefon: 900 69 956

E-post: camilla.solheim@nordbohus.no