Duplo

Nøkkelinformasjon

Pris
3 248 000
Antall soverom
2
Fellesgjeld
0
Totalkostnad
3 248 000
Felleskostnader
0,-/mnd
BRA
87 m²
P-rom
73 m²
Balkong
0 m²
Eierform
Selveier
Status
Ledig
Etasje
1.

Kvaliteter ved boligen

  • Balansert ventilasjon
  • Hage
  • Barnevennlig
  • Bredbåndstilknytning
  • Kabel-TV
  • Offentlig vann/kloakk
  • Peis/ildsted
  • Sentralt
  • Turterreng
  • Utsikt

Velkommen til Vikslia

Nå har du mulighet til å skaffe deg en ny bolig med sentral og flott beliggenhet i Vikslia på Tangen. Tangen er et tettsted i Stange kommune, som ligger idyllisk plasser ved Mjøsa sør i Hedmark. Vikslia lokker med naturskjønne omgivelser og du får kort vei til barneskole, barnehage, butikk, legesenter, sentrum og togstasjon.

Tangen ligger kun en time unna Oslo og en halv time unna Oslo Lufthavn Gardermoen. Kommunen satser stort på boligbygging og tilflytting.

Nærområdet byr på en rekke fine friluftsmuligheter med bading, fiske, fjellklatring, samt et flott turterreng med oppmerkede tur-stier. Det er opplyst gang og sykkelveg langs hele boligområdet som utgjør en trygg skolevei for de minste.

Avstander Ca
900 m til Tangen skole
950 m til Tangen Barnehage
200 m til friområder
950 m til dagligvarebutikk
1200 m til Mjøsa
1200 m til Tangen stasjon
28 km til Hamar sentrum
40 min til Gardermoen
1 t til Oslo

Praktisk tomannsbolig på et plan

Denne typen bolig vil bli bygget på tomt 2 og tomt 4. De to enhetene på tomt 4 er solgt.

Åpen og luftig bolig med alle rom på ett og samme plan. Stue og kjøkken har en åpen løsning med store vindusflater som gir godt med dagslys. Fra stuen er det utgang til trivelig uteplass. Boligen har for øvrig to gode soverom med garderobeplass, bad, bod og en romslig gang. Det følger med utvendig bod til boligen.

Mulighet for carport/garasje etter avtale.

Kortfattet leveransebeskrivelse

Er du tidlig ute med å kjøpe bolig får du mulighet til å påvirke valg av overflater i din nye bolig. Tomannsboligene leveres iht gjeldene byggeforskrifter med blant annet følgende:
- Vedovn type Curve 100
- Kjøkken fra Sigdal inkludert hvitevarer.
- Baderomsinnredning fra Arve Hagen
- Komplett sentralstøvsuger
- Balansert ventilasjonsanlegg med høyeffektiv varme gjenvinning og separat kjøkkenventilator
- Skjult elektrisk anlegg

Det er mange fordeler ved å kjøpe ny bolig

- Ingen budrunder
- Ingen oppussing
- Lave bokostnader
- Energieffektiv bolig som medfører lave kostnader til oppvarming.
- 5 års reklamasjonsrett
- Bare nytt er nytt!
- 1 års befaring av boligen
Det at ingen har bodd i boligen før deg gir en helt spesiell følelse.

Det er få ting som slår den gode følelsen av ny bolig. I Vikslia får dere boliger med god standard. Har dere likevel lyst til å gjøre den unik, finnes det flere muligheter for tilvalg og endringer. Jo tidligere dere kommer inn i prosjektet, jo enklere er det å gjøre tilvalg. Uansett får dere en gjennomført standard i leveransen. Parkett/kvalitetslaminat, ferdigmalte veggplater, flislagt gulv på bad og gang. Kjøkken leveres fra Norema og passer fint inn i boligen. Det er også ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning, noe som gir dere et friskt og godt inneklima. Med store vindusflater er boligen både innbydende, lys og trivelig.

Veibeskrivelse/adkomst

Tomtefeltet ligger like nord for Tangen sentrum og ca 1 mil sør for Stange, langs RV222. Feltet er godt synlig fra hovedveien og har sin adkomst fra denne.

Mikkel
Mikkel Sæhlie
Boligkonsulent
415 81 542
Nordbohus Gjøvik Avd. Ringsaker/Hamar
Telefon: 62336180
Adresse: Brugata 8, 2381 Brumunddal

Meld din interesse

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle interesse for prosjektet.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, doato/tidspunkt, melding.

Du kan i tillegg be om å få sendt prosjektet på e-post.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig kontaktperson på Nordbohuskontoret. Dersom er benyttes en eiendomsmegler på prosjektet – så vil kontakt informasjonen også deles med denne for oppfølging av din interesse.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra Nordbohus.

Nordbohus AS, 26.07.18

Til salgs i nærheten