Tiltak for å begrense Korona-smitte og samtidig holde hjulene i gang

Nordbohus Gjøvik avd. Ringsaker er stort sett i drift denne uken og gjør det vi kan for å holde aktiviteten best mulig i gang på våre byggeplasser og på kontoret. Våre tømrere jobber mye ute, tar sine forhåndsregler og følger ellers de retningslinjene norske myndigheter gir oss. 

Vi følger situasjonen nøye og gjør de tiltak som må til for å forhindre ytterligere smittespredning i samfunnet. Vi ber om at alt unødig opphold og besøk på våre byggeplasser unngås, slik at vi kan opprettholde fremdrift og våre ansattes sikkerhet.

Kontoret vårt er bemannet, men noen av oss har hjemmekontor. Vi ønsker ikke kundebesøk til våre lokaler i denne perioden, men du kan nå oss på telefon, mail og nettmøter. Har du spørsmål rundt noen av våre prosjekter, ta kontakt med oss på telefon 62 33 61 80 så skal vi hjelpe deg så godt vi kan.

Last gjerne ned vår nye huskatalog:https://www.nordbohus.no/huskatalog Her vil du finne våre standard eneboliger og masse inspirasjon. 

Vi beklager de ulemper dette medfører for deg som kunde, men tror på forståelse og godt samarbeid i denne spesielle situasjonen.

 

tomrer-vikersund_2000_web.jpg
Vi gjør det vi kan for å opprettholde fremdrift og våre ansattes sikkerhet. Vi ber derfor om at alt unødig opphold og besøk på våre byggeplasser unngås.