Takk for at du kontakter oss

Hei, jeg heter Jan-Arne

Jeg er nyansatt avdelingsleder på Nordbohus Innlandet avd. Ringsaker/ Hamar. 

Kort om oss

Nordbohus Innlandet består av til sammen 4 avdelinger, Gjøvik. Ringsaker/ Hamar, Vinstra og Lillehammer. Selskapet har eksistert i mer enn 35 år og har bygd og levert flere hundre boliger opp gjennom årene. Vi mener at dette er en stor tillitserklæring fra våre kunder og vi håper også at dere vil vise oss tilliten verdig ved å la oss bygge deres neste hjem. Les mer om oss her.

Les om Marius som har kjøpt hus av oss, ikke bare en, men to ganger.

Det å realisere boligdrømmen til folk er noe vi jobber med hver dag. Det er det morsomste og mest spennende vi vet om!

Her har vi satt opp noen punkter som vi håper kan være til hjelp for deg som har tatt kontakt med oss for å gjøre det litt enklere å komme videre i prosessen. 

De aller fleste av våre kunder velger å kjøpe en bolig i ett av våre prosjekter. Vi har mange ulike prosjekter på Hedmarken og på denne siden finner du en oversikt over boliger vi har for salg. Dersom du allerede har orientert deg og funnet en bolig du er interessert i, så kan du enten ta kontakt med oss eller melde deg på en visning. Oversikt over planlagte visninger finner du på denne siden. 

Dersom du går med planer om å bygge selv er det en del punkter som kan være veldig greit å kjenne til innledningsvis. 

Stue Jessnes

Tomta

Dersom dere ikke allerede har fått tak i drømmetomta er det er flere muligheter til å skaffe seg en flott eneboligtomt. Vi har god oversikt over ulike lokale tomteområder som kan være aktuelle. Den lokale kommunen kan ha tomter for salg, eiendomsmeglere har av og til eneboligtomter for salg og det er mulig å dele fra ei tomt der det allerede står et hus eller rive eksisterende hus.

 

Huset

Den største gleden ved å kunne bygge hus vil for de fleste være at dere kan bestemme akkurat hvordan dere vil ha huset. Vi har mange ideer og utvalget til Nordbohus er stort. Dersom dere ikke finner drømmehuset her, så bistår vi gjerne med å finne drømmehuset sammen med dere. Ofte vil tomtas utforming og tilhørende bestemmelser gi visse rammer som dere må holde dere innenfor og dette kan vi hjelpe dere med for å sikre et best mulig resultat.

På denne linken finner dere siste versjon av Nordbohus sin eneboligkatalog. 

På våre hjemmesider kan dere gå inn i menyen Bygge hus og velge både 3D-visning og VR-visning på de husene dere ønsker å se nærmere på. Dette gir muligheter for å kunne prøve seg fram slik at dere får et enda bedre inntrykk av hvordan det kan bli. 

En av funksjonene vi tilbyr i tillegg på våre hjemmesider er muligheten for å finne en tilnærmet ferdig pris på våre boliger. Dette innebærer at du kan sitte i fred og ro og designe opp boligen før vi tar et møte. For å gjøre dette må du opprette en bruker.

Det gjør du enkelt her.

Lun

 

 

Økonomien i et boligprosjekt

Prisen på et nytt hus avhenger av mange faktorer. Størrelse, tekniske løsninger, valg av spesialutviklede løsninger eller valg av standard for å nevne noe. Som en pekepinn, så har Nordbohus valgt å presentere priser som er utarbeidet med vår Totale leveransebeskrivelse som grunnlag. Denne forteller hva hvert enkelt hus inneholder.

Vi anbefaler også at dere ser på denne malen som kan lastes ned og som er ment som en hjelp for å få en samlet oversikt over alle kostnader dere må budsjettere med. Denne går vi også gjennom sammen i et møte for å kvalitetssikre underlaget.

 Boligdrøm

 

Veien videre

Det er mange ting å ta stilling til når en ny bolig skal kjøpes eller bygges og jeg ser fram til å bistå dere i prosessen slik at dere kommer trygt i havn. Dersom dere er i en tidlig fase av prosessen, så kan det være at dette gir svar på en del spørsmål. Dersom dere er kommet lenger, så er det bare å ta kontakt med oss for å avtale tid til et møte. Jeg blir også veldig gjerne med på en tomtebefaring eller visning av en av våre tomter eller boliger. Det er selvsagt helt uforpliktende!

Dersom dere skulle ønske en papirversjon av vår nye katalog så meld fra så sender vi den omgående!

Jeg og våre lokale, dyktige tømrere ser fram til å høre fra dere.

Tømrere

 

 

Finn forhandler

Kontakt oss

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle din forespørsel.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, og melding.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig Nordbohuskontor.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra

Nordbohus. Nordbohus AS, 26.07.18