Stein Skymoen - kunden er som et familiemedlem

Stein realiserer boligdrømmene til generasjoner 

Med et helt liv i boligbransjen, og godt over 20 år som avdelingsleder for Nordbohus Innlandets avdeling på Ringsaker/ Hamar, har Stein Skymoen opplevd det meste innen boligbygging. Hva er det som gjør at han trives så godt? - Gode kolleger, spennende prosjekter, og mange, mange flotte kunder, forteller han. 
 

Etter å ha opplevd stor suksess for Nordbohus Innlandets avdeling på Gjøvik, ble det i 1998 besluttet å åpne enda en avdeling for Ringsaker/Hamar-regionen med kontor i Brumunddal. Stein Skymoen fikk jobben som avdelingsleder, og har siden den gang styrt avdelingen med stødige hender og stor suksess. 
- Da vi startet opp den nye avdelingen her på Ringsaker/Hamar satt jeg for det meste alene med tre tømrere, og hadde en byggeleder fra Gjøvik sammen med meg to-tre ganger i uka. Nå har vi i tillegg til meg, en selger, to byggeledere på huset, og hele tolv tømrere, alle fast ansatt. Det har vært en utrolig gøy utvikling, forteller Stein. 

Ekspertise på lokale byggeforskrifter
Et tett samarbeid med kommunene i regionen ble tidlig viktig for Stein og hans avdeling på Ringsaker/ Hamar. Som utbygger er det mange dokumenter og forskrifter man skal ha oversikt over, tolke og følge for å bygge hus som kan vare. Dette vet Stein alt om.
- Vi brukte mye tid på kommunen i starten for å finne gode tomter for utbygging av større prosjekter. Her fikk vi tidlig en tomt ved Moelven og startet utbyggingen av 25 enheter her i år 2000. Det tette samarbeidet vi har fått med kommunene i området gjør at vi nå kjenner til alle kriker og kroker rundt de formelle prosessene. Dette betyr at vi lettere kan hjelpe og rådgi kunden når de ønsker å bygge ut, rehabilitere og bygge nytt med oss. Vi vet hva som kan gjøres, hvordan vi skal søke for å få ting godkjent, og hvordan vi skal bygge for å vare, forklarer Stein. 

Lange relasjoner og godt nettverk
Med Steins lange fartstid i byggebransjen, sier det seg nesten selv at han har mange gode kundeforhold i porteføljen. 
- Jeg har jo vært her ei god stund nå, og levert hus til ganske mange. Det hender stadig at jeg møter folk på gata som slår av en prat etter at jeg hjalp til å bygge hjemmet deres for flere år siden. Vi har også kunder her som vi har hjulpet over flere generasjoner. Her har vi da bygd hjem for besteforeldre, foreldre, og nå til barnebarna. Og det er jo det som er så fint med å benytte en lokal utbygger. Ikke bare får vi gleden av å høre hvordan det står til i hjemmet flere år etter, men for kundens del er det en enorm trygghet i det faktum at vi befinner oss i nabolaget. Vi kjenner området som om vi skulle bodd der selv, og vi vil alltid kunne se kunden inn i øynene med et smil om munnen etter at jobben er gjort, forteller han. 

- Blir som en familie
Nordbohus Innlandets avdeling på Ringsaker/Hamar har vokst seg store gjennom årene, og har i tillegg til flotte kunder og spennende prosjekter, et flott og stødig team som kjenner hverandre godt. 
- Her har vi flere håndverkere som har vært hos oss i over 20 år. Dette er en svært fin arbeidsplass, og folk trives godt. Jeg skulle jo egentlig pensjonere meg i år, men blir med noen ekstra arbeidsdager litt ut over nyåret. Man blir jo nesten som en familie, ler Stein. 

Gode råd til deg som planlegger å kjøpe nytt
Et helt liv i boligbransjen høster man gode erfaringer av, og Stein har flere tanker om hva man som kunde burde tenke på før man setter i gang med nytt boligprosjekt. 
- Mitt aller første, og desidert beste tips er at de må komme hit til oss, ler han. - Ellers handler det mye om å klargjøre budsjett så tidlig som mulig. Jo tidligere kunden får tatt en prat om finansiering med banken, jo enklere blir det for oss å diskutere muligheter. Når vi vet hva kunden har å rutte med, kan vi være mer nøyaktig i budsjettering av prosjektet, vi kan komme med klarere råd og anbefalinger med tanke på eventuelle oppgraderinger eller tilvalg, eller vi kan justere noe ned dersom budsjettet ikke strekker helt til.

Så start planleggingen tidlig, og kom til oss, smiler Stein. 
 

Kontakt oss

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle din forespørsel.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, og melding.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig Nordbohuskontor.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra

Nordbohus. Nordbohus AS, 26.07.18