Twist

Slettvoll-Vangsåsen

Kommer for salg!

Velkommen til Vangsåsen!

Slettvoll i Vangsåsen er et ideelt sted å bo for familier som ønsker å ha nærhet til Hamar sentrum, samtidig som de kan nyte freden og naturen som området har å tilby. Med kun 15 minutter til sentrum er det enkelt å komme seg inn til byen for shopping, kulturarrangementer og annen underholdning.

Samtidig kan man dra ut på tur i den vakre naturen som omgir Slettvoll, med muligheter for å gå på ski om vinteren og nyte friluftslivet om sommeren.

Nordbohus Innlandet AS avd. Ringsaker/Hamar slipper snart for salg to tomannsboliger av typen TWIST, som er perfekte for familier.

Disse boligene over to plan har god plass og er moderne og velutstyrte, noe som gir en komfortabel hverdag for beboerne.

Alt i alt tilbyr Slettvoll i Vangsåsen en god balanse mellom nærhet til byen og fredelige omgivelser, noe som gjør det til et attraktivt sted å bo.

Ta kontakt med oss, så kan vi fortelle deg mer om området og boligene vi har til salgs her.

TWIST - en av våre mest populære tomannsboliger

Om boligene:

Inngangspartiet til boligen er overbygd og har adkomst til en praktisk sportsbod med gode lagringsmuligheter. I gangen har du adkomst til bad/vaskerom. Fra bad/vaskerom er det dør inn til en bod. Videre inn i boligen kommer du til trappen som leder til 2. etasje, og kjøkken/stue i åpen løsning. Her slipper store vinduer lyset inn. Herfra er det også utgang til hagen. 1.etasje inneholder for øvrig et soverom og boligen har dermed alle nødvendige rom i en og samme etasje.

2. etasje har en koselig loftstue. Fasadens midtseksjon gjør at takhøyden økes akkurat i loftstuen. Dette gir mer lys og følelsen av et større rom. Fra loftstuen er det kort vei til bad og etasjens to soverom. I tillegg har etasjen et lite kott. Uteplass og hage er lett tilgjengelig fra stua, og kan være en flott utvidelse av stuen når det er varmt i været.

Innhold: 
1. etasje: Gang, bad/vaskerom, bod, stue, kjøkken, soverom og sportsbod. Carport.
2. etasje: 2 soverom, loftstue, bad og bod.

BRA 1. etasje 68 kvm
BRA 2. etasje 46 kvm
BRA totalt 139 kvm
P-rom 107 kvm

 

Om området

  • Tett på naturen
  • Kun 15 minutter til Hamar
  • Perfekt for dere som er glad i friluftsliv
  • Barnevennlig
  • Nærbutikk
  • Kort veg til barnehage/ skole

Dokumenter

Finn reisetider og avstander

Fra

Til

Tid og avstand

clock ikon

.

pin ikon
Mikkel Sæhlie
Mikkel Sæhlie
Boligrådgiver
41581542
Nordbohus Innlandet AS avd. Ringsaker
Telefon
Adresse
Brugata 8, 2380 Brumunddal

Meld din interesse

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle interesse for prosjektet.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, doato/tidspunkt, melding.

Du kan i tillegg be om å få sendt prosjektet på e-post.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig kontaktperson på Nordbohuskontoret. Dersom er benyttes en eiendomsmegler på prosjektet – så vil kontakt informasjonen også deles med denne for oppfølging av din interesse.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra Nordbohus.

Nordbohus AS, 26.07.18