Dummybilde
Mikkel Sæhlie
Salgskonsulent
41581542
Nordbohus Gjøvik avd. Ringsaker/Hamar
Telefon: 62336180
Adresse: Brugata 8, 2381 Brumunddal

Meld din interesse

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle interesse for prosjektet.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, doato/tidspunkt, melding.

Du kan i tillegg be om å få sendt prosjektet på e-post.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig kontaktperson på Nordbohuskontoret. Dersom er benyttes en eiendomsmegler på prosjektet – så vil kontakt informasjonen også deles med denne for oppfølging av din interesse.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra Nordbohus.

Nordbohus AS, 26.07.18

Utbygger

Nordbohus Innlandet - Ringsaker/Hamar

Nordbohus Innlandet - Ringsaker/ Hamar har mer enn 35 års erfaring med bygging og salg av nye boliger, tomannsboliger, leiligheter/leilighetskomplekser og garasjer. Som en del av Nordbohus Innlandet opererer vi i hele Mjøs-regionen, og tilbyr en sømløs prosess fra arkitekttegnet bolig og til ferdig bygget hus. Vi har i tillegg til rene husleveranser på en tomt du eier, et betydelig antall prosjekter hvor vi til enhver tid har attraktive boliger for salg. Se mer på våre prosjektsider. Nordbohus Innlandet har fokus på deg som kunde, og ønsker å oppfylle drømmen om din nye bolig. Hvis du ikke klarer å finne huset du drømmer om i katalogen vår, så sørger vi for å skreddersy drømmehuset ditt nøyaktig som du vil ha det.

Gå til utbyggersiden