Pris: 3.698.000,-
Boligen Twist - en lys og flott tomannsbolig
Illustrasjonsbilde fra spisestue
Illustrasjonsbilde fra stue
Flyfoto av tomteområde
Plantegning 1. etasje
Plantegning 2. etasje
Plantegning 2. etasje

Området

Nytt tomteområde sentralt i Hernes, kun 5,5 km fra sentrum av Elverum. Totalt 20 tomter, med miks av eneboliger og 2.mannsboliger. Det vil bli opparbeidet lekeareal, samt en balløkke på felles grøntområde.

Direkte nærhet til natur og fine turområder. Gangavstand til barneskole og barnehage som ligger kun 1,5 km unna.

Beliggenhet

Hernes er et område som ligger kun en kort kjøretur fra Elverum sentrum. Her finnes veletablerte og familievennlige områder i gangavstand til det meste du trenger i hverdagen. Her kan du bo med skog i nær tilknytning til hjemmet og mangfoldig friluftsliv gjennom hele året. Fra feltet vil det være ca. 1,5 km til barneskolen og barnehage, samt Herneshallen som byr på mange aktivitetstilbud. Her er det et godt idrettsmiljø for barn og ungdom i alle aldre. I Hernes finner man også en flott skistadion på Varden med godt løypenett på vinterstid. Her er det lysløype og fine traseer som passer for både tur og trening. På sommeren byr området på fine gang- og sykkelstier. Bergesjøen ligger i kort avstand fra eiendommen og har badestrand og gode forhold for de fiskeinteresserte.

Elverum ligger ca. 5 km fra området. Byen ligger i Hedmark og kommunen har til sammen ca. 21.000 innbyggere. I Elverum finner du det du trenger av ulike servicefasiliteter med blant annet et bredt utvalg av butikker, caféer, restauranter, bibliotek, bowlinghall, apotek, parker, lekeplasser m.m. Det er etablert gang- og sykkelsti til Elverum sentrum fra barneskolen. Fra Elverum er det korte reisetider til Hamar, Gardermoen og Oslo. Det er også gode kommunikasjonsmuligheter med både tog og buss, nordover og sørover.

Her vil du med andre ord ha mulighet til å bo midt i et mekka av turmuligheter, samtidig som det er kort avstand til skole, butikk og andre servicetilbud. Feltet vil bli godt tilrettelagt for nyetablerte, barnefamilier og voksne.

Kortfattet leveransebeskrivelse

Er du tidlig ute med å kjøpe bolig får du mulighet til å påvirke valg av overflater i din nye bolig. Tomannsboligene leveres iht gjeldene byggeforskrifter med blant annet følgende:

 • Vedovn type Curve 100.
 • Kjøkken fra Sigdal. Type Uno palett, i fargen "fjell og vidde" Inkludert integrerte hvitevarer fra Electrolux.
 • Trapp fra Stryntrappa type Fauna med hvitmalte vanger og gelender og beisede furutrinn med barnesikring
 • Komplett sentralstøvsuger
 • Balansert ventilasjonsanlegg med høyeffektiv varme gjenvinning og separat kjøkkenventilator
 • Skjult elektrisk anlegg
 • Badekar på bad i 2.etg er inkludert

Om boligen

Lys og flott tomannsbolig med 2 stuer, 2 bad og carport.

Inngangspartiet til boligen er overbygd og har adkomst til en praktisk sportsbod med gode lagringsmuligheter. I gangen har du adkomst til bad/vaskerom. Fra bad/vaskerom er det dør inn til en bod. Videre inn i boligen kommer du til trappen som leder til 2. etasje, og kjøkken/stue i åpen løsning. Her slipper store vinduer lyset inn. Herfra er det også utgang til hagen. 1.etasje inneholder for øvrig et soverom og boligen har dermed alle nødvendige rom i en og samme etasje. 2. etasje har en koselig loftstue. På gavlveggen er det carport med èn oppsillingsplass.

Fasadens midtseksjon gjør at takhøyden økes akkurat i loftstuen. Dette gir mer lys og følelsen av et større rom. Fra loftstuen er det kort vei til bad og etasjens to soverom. I tillegg har etasjen et lite kott. Uteplass og hage er lett tilgjengelig fra stua, og kan være en flott utvidelse av stuen når det er varmt i været.

Innhold

 • 1. etasje: Gang, bad/vaskerom, bod, stue, kjøkken, soverom og sportsbod.
 • 2. etasje: 2 soverom, loftstue, bad og bod.
 • BRA 1. etasje: 68 kvm
 • BRA 2. etasje: 46 kvm
 • BRA totalt: 139 kvm
 • P-rom: 108 kvm

Pris

Pris: 3.698.000,- inkl omkostninger

Det er mange fordeler ved å kjøpe ny bolig

 • Ingen budrunder
 • Ingen oppussing
 • Lave bokostnader
 • Energieffektiv bolig som medfører lave kostnader til oppvarming.
 • 5 års reklamasjonsrett
 • Bare nytt er nytt!
 • 1 års befaring av boligen

Det at ingen har bodd i boligen før deg gir en helt spesiell følelse.

Meld din interesse

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle interesse for prosjektet.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, doato/tidspunkt, melding.

Du kan i tillegg be om å få sendt prosjektet på e-post.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig kontaktperson på Nordbohuskontoret. Dersom er benyttes en eiendomsmegler på prosjektet – så vil kontakt informasjonen også deles med denne for oppfølging av din interesse.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra Nordbohus.

Nordbohus AS, 26.07.18
Mikkel Sæhlie
Mikkel Sæhlie
Salgskonsulent
Tlf
415 81 542
Nordbohus Gjøvik AS, Avd. Ringsaker/Hamar
Telefon
Adresse
Adresse: Brugata 8, 2380 Brumunddal