Oversikt ledige boliger
Boligene i prosjektet
Vi er stolte av å presentere boligprosjektet Navneberget, et prosjekt fra Nordbohus Ringsaker/Hamar. Prosjektet vil bestå av enebolig, tomannsboliger og rekkehus i funkisstil.
Lys og luftig tomannsbolig med praktisk planløsning, 3 soverom, takterrasse og garasje.
Tomannsboligene får et moderne kjøkken fra Sigdal. På kjøkkenet er det god plass til spisestue.
Stuen i tomannsboligen er lys og romslig. Store vindusflater fra gulv til tak slipper inn mye dagslys.
På hovedsoverommet i tomannsboligen er det mulighet for garderobeløsning langs den ene veggen.
Badet i tomannsboligen har flislagt gulv og baderomsplater på vegg. Innredningen blir levert fra Hagen.
Lys og luftig enebolig med praktisk planløsning, 3 soverom, takterrasse og carport.
Eneboligen får et lekkert kjøkken fra Sigdal med glatte fronter.
Eneboligen har store vindusflater som slipper inn mye lys og gjør stuen ekstra luftig. Deler av stuen har takhøyde på hele 3 meter.
Eneboligen har flislagte bad og baderomsinnredning fra Hagen.
Eneboligen har 3 gode soverom og på hovedsoverommet er det mulighet for garderobeløsning langs den ene veggen.

Nøkkelinformasjon

Priser
Fra kr 5.048.000 - kr 5.448.000
Antall rom
Enebolig og Tomannsboliger
Areal
131 kvm
Adresse
Navneberget
Status
Bygging igangsatt
Totalt antall boliger
10
Antall ledige
4
Visning
Ta kontakt for å avtale visning

Navneberget på Stange

Salget på Navneberget har virkelig skutt fart de siste månedene. Alle rekkehusene er solgt.

Men fortvil ikke!

Vi har fortsatt for salg tomannsboligene i Navneberget 3 og Navneberget 5, samt Navneberget 7 og Navneberget 9. I tillegg har vi en enebolig i Navneberget 1. Les mer ved å klikke på lenkene foran, eller få en oversikt over alle tilgjengelige enheter her. 

I dette prosjektet er det god plass til gjester, familie, selskap og hverdag. Vi har utviklet boligene slik at du får den plassen du trenger, pakket inn i et stramt og moderne design.

Landlig beliggenhet rett utenfor sentrum
Boligene vil få en attraktiv beliggenhet i det nyetablerte satsningsområdet til Stange kommune i Navneberget.

Det er kort avstand til forretninger, legesenter, skoler, barnehager, dagligvarebutikker, frisør og kommuneadministrasjon. Stangehallen riksanlegg og Stange videregående skole ligger i umiddelbar nærhet.

Holdeplass for buss i Stange sentrum, med hyppige daglige avganger tur/retur Hamar, Furnes og Brumunddal. Togstasjon med flere daglige avganger tur/retur Oslo, Gardermoen og Hamar mm.

Ca 1,5 timer til Oslo og ca 15 min til Hamar. Det er gode tur og rekreasjonsmuligheter i nærområdet med turområder i Navneberget og Maurdalen, samt oppkjørte skiløyper på vinterstid. Ca 6 kilometer til Gillundstranda med badeplass og båthavn.

 

Ønsker du bistand til å velge farger, tepper, solskjerming, interiørtips og lignende, så ta kontakt med Fargerike Hamar for å få god hjelp.  

Derfor bør du kjøpe ny bolig

– Våre kunder gleder seg over å få noe som er helt nytt der de selv kan være med å bestemme gulv, fliser, kjøkken, farger etc.. Tryggheten med å vite at alt er i orden og at de slipper kostnader med dyre utbedringer og høye strømregninger betyr også mye, sier Mikkel Sæhlie. Boligkonsulent ved Nordbohus Innlandets avdeling på Ringsaker/ Hamar.

Å kjøpe ny bolig har enormt mange fordeler. Man kan skape nye tradisjoner i et hjem som ingen andre har bodd i før deg – det er noe spesielt ved det. I tillegg kan du skreddersy ditt nye drømmehjem. Det er også en del økonomiske og tekniske fordeler ved å kjøpe ny bolig.

Noen eksempler på dette er:

1. Lav dokumentavgift
Du betaler kun 2,5% dokumentavgift av tomteprisen – ikke av hele kjøpesummen som ved kjøp av brukt bolig. Her kan det være ti-tusener å spare.

2. Du slipper hektiske budrunder
Når du kjøper ny bolig til fastsatt pris, slipper du unna budrunder som kan øke prisen vesentlig. Du vet hva boligen er verdt, og slipper hektiske budrunder.

3. Vedlikeholdsfritt i mange år
Alt er nytt! Du slipper uforutsette utgifter til oppussing og vedlikehold i mange år. Du trenger heller ikke å bekymre deg for ubehagelige overraskelser som kan følge med der noen har bodd før deg, som skjulte fuktskader eller gamle elektriske anlegg. Husk også på at en eldre bolig ikke vil ha de samme kvaliteter som en ny, selv om overflater pusses opp.

4. God teknisk standard
Alle nye boliger møter de stadig høyere kravene til materialer og byggemetoder. Dette er med på å gi boligene bedre inneklima, isolasjon og generelt høyere kvalitet. Våre nye boliger bygges alltid etter gjeldende forskrifter og standarder.

5. Lavere strømutgifter og bokostnader
Nye boliger er underlagt strenge krav til isolasjon og varmegjenvinning etter de nyeste byggeforskrifter. Dette innebærer at nye energieffektive boliger gir vesentlig lavere kostnader til oppvarming, sammenlignet med eldre boliger. Med økende strømpriser er det også her mange tusen å spare og viktig å ta med seg når du vurderer å kjøpe ny bolig.

6. Fem års reklamasjonsrett
Boligen er bygget i forskriftsmessig stand. Du har fem års reklamasjonsrett på boligen din i henhold til Bustadoppføringslova. Ett år etter overtakelsen tilbys en gjennomgang av boligen sammen med deg, for å kontrollere at alt er i orden.
 

Dokumenter

Fremdrift

Klikk på de ulike stegene for å lese mer

Planlegging

Planlegging

Salgsstart

Salgsstart

Byggestart

Byggestart

Innredningsvalg

Innredningsvalg

Ferdigstillelse

Ferdigstillelse

Finn reisetider og avstander

Fra

Til

Tid og avstand

clock ikon

.

pin ikon

Meld din interesse

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle interesse for prosjektet.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, doato/tidspunkt, melding.

Du kan i tillegg be om å få sendt prosjektet på e-post.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig kontaktperson på Nordbohuskontoret. Dersom er benyttes en eiendomsmegler på prosjektet – så vil kontakt informasjonen også deles med denne for oppfølging av din interesse.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra Nordbohus.

Nordbohus AS, 26.07.18
Jan-Arne
Jan-Arne Lønseth
Avdelingsleder
Tlf
62 33 61 80
Nordbohus Ringsaker/Hamar
Telefon
E-post
jan-arne.lonseth@nordbohus.no
Adresse
Brugata 8, 2380 Brumunddal