Lær mer
Nytt boligfelt rett utenfor Hamar
Stue
Kjøkken

Jessnes - eneboligtomter

Vi har igjen 3 fine eneboligtomter for salg. Tomtene ligger i bakre del av feltet og har delvis utsikt til Mjøsa. 

Les mer og meld din interesse via våre prosjektsider.

Beliggenhet

Boligfeltet ligger i landlige og idylliske omgivelser i ved Furnesfjorden, som er en arm av Mjøsa. 

Til sentrum av Hamar er det ca. 15 minutter med bil. Her finner du alt av butikker og servicefasiliteter som familien trenger i hverdagen. Her finner du også buss- og togforbindelser som tar deg til blant annet til Oslo, Gardermoen og Trondheim.

I nærheten finner du Fiskerhytta med sommerkafé. Vikerødegården er også et turmål for mange på sykkel- eller fottur. Stien som følger stranda fra Hamar til Jessnes er del av en nasjonal sykkelrute 7, Eurovelo 3 og Mjøstråkk, som går rundt hele hele Mjøsa.

Om sommeren kan hele familien ta sykkelen rundt de fine turområdene. Fra tomtene er det heller ikke lang vei til båtmuligheter på Mjøsa.

Gode solforhold med fin utsikt over Mjøsa.

Avstand dagligvare, skole barnehage:

Stavsberg skole: 3,7 km
Kirkenær Skole: 3,8 km
Stavsberg Barnehage: 4,6km
Kiwi Volljordet: 5 km.
Olrudsenteret: 5,1km

Adkomst

Feltet ligger langs Jessnesvegen. På høyre side når man kjører i retning Brumunddal. Det ligger en grusveg til høyre etter Lille Jessnes, som tidligere førte til Hullemannsstallen.
Boligfeltet til Nordbohus, ligger på venstre side av denne grusvegen

Praktisk informasjon

Det er regulert totalt 5 eneboligtomter med varierende størrelse. Fra ca 750 – 851m2. Totalt sett er det prosjektert 44 enheter på dette feltet. Man må derfor regne med byggeaktivitet over en lengre periode. Da eneboligtomtene ligger lengst «bak» på feltet, ser vi det som naturlig å starte nettopp her. Salgstrinn 2, første deltrinn av prosjektboliger, vil komme ut for salg i 2021. 

Ta kontakt med oss om du lurer på noe, eller ønsker mer informasjon.

Les mer om tomter ledige for salg her.

Se oversiktskart for detaljert plassering av tomtene - nederst siden under dokumenter.

Nydelige omgivelser

Se video av tomteområdet og nærområdet

Mer om tomtene

Vei/vann/avløp

Tomtene har adkomst fra privat veg. Tilknytningsavgiften for vann og kloakk betales av kjøper.

Tomtekontrakt enebolig

Det er byggeplikt med Nordbohus. Kontraktstandarden er derfor: Standard Norge kontrakt med byggblankett 3429 A på tomtekontrakt og byggblankett 3429 B på bolig. Betalingsplan på tomt er følgende: 10% av totalt vederlag betales senest 14 dager etter kontraktinngåelse. Resterende 90% betales ved overskjøting. Kontrakten er basert på bustadsoppføringsloven.

Byggeplikten gjelder ett år etter inngått avtale av tomtekontrakt. Det betyr at man plikter å signere boligkontrakt innen 12 måneder etter signert tomtekontrakt. Om ikke dette innfris, er Nordbohus berettiget førsteretten til tilbakeføring av tomten til samme vederlagssum som avtalt i signert tomtekontrakt.

Omkostninger

Dokumentavgift av tomt 2,5% kommer i tillegg, overskjøting er inkludert i det totale vederlaget.

Vesentlige reguleringsbestemmelser

BYA maks 30%. Maks mønehøyde 9,6 meter og maks gesimshøyde 8 meter. Ved flate tak eller pulttak er maks gesims 9,6 meter. Samtlige boliger er tiltenkt med plate på mark. Bygningens høyde måles fra gjennomsnittlig høyde på ferdig planlagt terreng. Det er tillat med takterrasse, disse skal ikke overskride maksimal gesims/mønehøyde for området.

Mikkel Sæhlie
Mikkel Sæhlie
Boligkonsulent
415 81 542
Nordbohus Ringsaker/Hamar
Telefon
Adresse
Brugata 8, 2380 Brumunddal

Meld din interesse

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle interesse for prosjektet.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, doato/tidspunkt, melding.

Du kan i tillegg be om å få sendt prosjektet på e-post.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig kontaktperson på Nordbohuskontoret. Dersom er benyttes en eiendomsmegler på prosjektet – så vil kontakt informasjonen også deles med denne for oppfølging av din interesse.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra Nordbohus.

Nordbohus AS, 26.07.18