Bygging er i gang

3C Kjedet enebolig med stor veranda

Nøkkelinformasjon

Pris
4 498 000
Antall soverom
3
Fellesgjeld
0
Totalkostnad
4 498 000
Felleskostnader
0,-/mnd
BRA
177 m²
P-rom
129 m²
Balkong
46 m²
Eierform
Selveier
Status
Ledig
Etasje
1.
Visning
Ta kontakt for å avtale visning

Moderne og stor kjedet enebolig på to plan i landlige omgivelser i Moelv.

Moderne eneboliger i rekke

3 soverom, 2 bad og 2 stuer. I første etasje har du et stort og lyst kjøkken med god plass til spisebord, et praktisk kott og utgang til hagen. Den trivelige stuen ligger på motsatt side av gangen og har utgang til terreng. I den romslige gangen er det god plass til garderobe. Det lune og overbygde inngangspartiet ligger praktisk plassert sammen med carporten, slik at du bare kan parkere bilen og gå rett inn. Du kan i tillegg gå tørrskodd ut i sportsboden. Boligen har bad i begge etasjer. I andre etasje har du i tillegg 3 soverom, 1 bod og en ekstra stue med utgang til den store flotte terrassen som du kan nyte finværet på.

 

Området

Seks nye kjedet eneboliger oppføres i Ringslia ved Fjølstadmarka i Moelv. Boligene får adressen Gamle Kvennveg 1-3 og ligger i rolige og flotte omgivelser like ved Mjøsen Golfklubb sin 18-hulls golfbane, med utsikt mot Mjøsa. Øyeblikkelig nærhet til flotte turområder og sentral beliggenhet opp mot Moelv sentrum. Flere flotte badeplasser, båtliv og brygger langs Mjøsa kan nytes på varme sommerdager. Vinterstid kan man benytte seg av et godt løypenett pluss lysløype i nærområdet.

Moelv sentrum er kun 3 km fra Ringslia. En koselig hovedgate med butikker og restauranter. Med Moelv togstasjon kommer man seg enkelt til storbyene som Trondheim, Oslo og til flyplassen på Gardemoen. Kort veg til de andre Mjøsbyene Hamar, Brumunddal, Gjøvik og Lillehammer.  

 

Moelv er en by, plassert i Ringsaker kommune i Hedmark. Moelv ligger flott plassert med landlige omgivelser ved Mjøsas østre bredd.

 

Innhold

1.etg. Gang, trapp, bad, kjøkken, stue

2.etg.  Gang, bod, bad, 3 soverom og stue med utgang til 46m2 veranda

Carport med egen sportsbod.

BRA: 1.etg. 66,9 m2

BRA: 2.etg  66,9 m2

BRA: Garasje /carport/utv bod: 31,9 m2 

Total BRA: 177,2 m2

Total P-Rom: 129,2 m2

 

Kortfattet leveransebeskrivelse

På Fjøstad bygger vi fremtidens boliger både med tanke på nye forskriftskrav, fokus på lavt energiforbruk, og god tilgjengelighet for boligens beboere og besøkende. Fordelen for deg er bedre inneklima og godt bomiljø.

Alle boligene på Fjølstad leveres nøkkelferdig. I leveransen er blant annet følgende inkludert:

Boligen leveres med meget god kvalitet
og innvendig standard, blant annet:

• Stålpipe og vedovn type Curve 100
• Svingtrapp type Fauna med hvitgrunnet gelender og vanger samt eik toning tette trinn.
• Kjøkken fra Sigdal med integrerte hvitevarer fra Electrolux.
• Baderomsinnredning fra Arve Hagen - med skuffer.
• Komplett sentralstøvsuger
• Skjult elektrisk anlegg
• Malte panelplater og Pergo Longplank gulv og Kährs Nice parkett.
• Balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinner
• Integrert carport
• Rekkverk med stående spiler på terrasse
• Grunnet utvendig kledning med 1 toppstrøk ferdig fra fabrikk

 

Fordeler ved å kjøpe ny bolig

Lav dokumentavgift. Dokumentavgiften er lagt inn i vederlaget. Du betaler kun 2,5% dokumentavgift av tomteverdien - ikke av hele kjøpesummen som ved kjøp av bruk bolig. Her kan det være flere ti-tusener å spare.
Ingen budrunder. Du slipper hektiske budrunder som kan øke prisen vesentlig i forhold til hva den egentlig er verdt. Du kjøper til fastsatt pris.
Ingen oppussing.

Alt er NYTT! Du slipper uforutsette utgifter til oppussing og vedlikehold på mange år.

Lave bokostnader. Nye boliger er underlagt strenge krav til isolasjon og varmegjenvinning etter de nyeste byggeforskrifter. Dette betyr energieffektive boliger som medfører lave kostnader til oppvarming som igjen gir deg som forbruker lavere månedlige bokostnader. Fem års reklamasjonsrett. Boligen er bygget i forskriftsmessig stand. Du har fem års reklamasjonsrett på boligen din. Nytt er nytt! Det at ingen har bodd i boligen før deg, gir deg en helt spesiell følelse. Det er ditt hjem, med ditt særpreg.

Kvaliteter ved boligen

 • Balansert ventilasjon
 • Gjesteparkering
 • Hage
 • Balkong/terrasse
 • Barnevennlig
 • Bredbåndstilknytning
 • Garasje/P-plass
 • Kabel-TV
 • Offentlig vann/kloakk
 • Parkett
 • Peis/ildsted
 • Turterreng
 • Utsikt
Bestill møte med oss

Til salgs i nærheten

Meld din interesse

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle interesse for prosjektet.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, doato/tidspunkt, melding.

Du kan i tillegg be om å få sendt prosjektet på e-post.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig kontaktperson på Nordbohuskontoret. Dersom er benyttes en eiendomsmegler på prosjektet – så vil kontakt informasjonen også deles med denne for oppfølging av din interesse.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra Nordbohus.

Nordbohus AS, 26.07.18
Bilde Mikkel Sæhlie
Mikkel Sæhlie
Boligkonsulent
Tlf
415 815 42
Nordbohus Innlandet - Ringsaker/Hamar
Telefon
62 33 61 80
Adresse
Brugata 8, 2380 Brumunddal