Oversiktsbilde
Flotte eneboliger under oppføring - 1 ledig for rask overtagelse

Fjølstad/Moelv - moderne eneboliger i kjede med carport og stor veranda

Kort om boligene;

Nye og moderne eneboliger i kjede i Ringslia, "vegg i vegg" med Mjøsen Golf og kort veg til Moelv sentrum.

Her bor du i flotte landlige omgivelser med golfbanen som nærmeste nabo. Kort veg til skole, barnehager, idrettsanlegg, fine turområder og Mjøsa. Boligene ligge vestvendt med flott utsikt over Mjøsa og Mjøsen Golf fra en fantastisk stor og flott veranda. 

 • Leilighetene er lyse og praktiske med svært gode planløsninger.
 • Kjøkkenet i første etasje har god plass til spisebord.
 • Med to stuer, to bad og tre soverom, har man rikelig med plass.
 • Fra stuen i andre etasje kan man bevege seg ut på en flott veranda hvor man kan nyte de gode solforholdene og utsikten over Mjøsa.
 • Man kan også gå tørrskodd ut i boden og bilen som står parkert i carport med overbygget veranda. 
 • Det er foretatt avskoging foran boligene, så utsikten må oppleves! 

Ta kontakt med vår erfarne boligkonsulent, Mikkel Sæhlie, for å avtale visning. 

Velkommen til Moelv!

Nøkkelinformasjon

Priser
4.698.000 til 4.798.000
Antall rom
3
Areal
177
Adresse
Gamle Kvennveg 3A - 3B og 3C
Status
Salget er igang
Totalt antall boliger
4
Antall ledige
3

Ta kontakt for mer informasjon

Mikkel Sæhlie
Mikkel Sæhlie
Boligkonsulent
415 81 542
Meld interesse her

Kvaliteter ved prosjektet

 • Nye, moderne eneboliger
 • Stor solrik veranda
 • Carport og sportsbod
 • Barnevennlig
 • 2 stuer
 • 3 soverom
 • Landlig beliggenhet
 • Svært god utsikt
 • Kort veg til skole, barnehager, butikk og Moelv.
 • Nært golfbane

Derfor bør du kjøpe ny bolig

– Våre kunder gleder seg over å få noe som er helt nytt der de selv kan være med å bestemme gulv, fliser, kjøkken, farger etc.. Tryggheten med å vite at alt er i orden og at de slipper kostnader med dyre utbedringer og høye strømregninger betyr også mye, sier Mikkel Sæhlie, Boligkonsulent ved Nordbohus Innlandets avdeling på Ringsaker/ Hamar.

Å kjøpe ny bolig har enormt mange fordeler. Man kan skape nye tradisjoner i et hjem som ingen andre har bodd i før deg – det er noe spesielt ved det. I tillegg kan du skreddersy ditt nye drømmehjem. Det er også en del økonomiske og tekniske fordeler ved å kjøpe ny bolig.

Noen eksempler på dette er:

1. Lav dokumentavgift
Du betaler kun 2,5% dokumentavgift av tomteprisen – ikke av hele kjøpesummen som ved kjøp av brukt bolig. Her kan det være ti-tusener å spare.

2. Du slipper hektiske budrunder
Når du kjøper ny bolig til fastsatt pris, slipper du unna budrunder som kan øke prisen vesentlig. Du vet hva boligen er verdt, og slipper hektiske budrunder.

3. Vedlikeholdsfritt i mange år
Alt er nytt! Du slipper uforutsette utgifter til oppussing og vedlikehold i mange år. Du trenger heller ikke å bekymre deg for ubehagelige overraskelser som kan følge med der noen har bodd før deg, som skjulte fuktskader eller gamle elektriske anlegg. Husk også på at en eldre bolig ikke vil ha de samme kvaliteter som en ny, selv om overflater pusses opp.

4. God teknisk standard
Alle nye boliger møter de stadig høyere kravene til materialer og byggemetoder. Dette er med på å gi boligene bedre inneklima, isolasjon og generelt høyere kvalitet. Våre nye boliger bygges alltid etter gjeldende forskrifter og standarder.

5. Lavere strømutgifter og bokostnader
Nye boliger er underlagt strenge krav til isolasjon og varmegjenvinning etter de nyeste byggeforskrifter. Dette innebærer at nye energieffektive boliger gir vesentlig lavere kostnader til oppvarming, sammenlignet med eldre boliger. Med økende strømpriser er det også her mange tusen å spare og viktig å ta med seg når du vurderer å kjøpe ny bolig.

6. Fem års reklamasjonsrett
Boligen er bygget i forskriftsmessig stand. Du har fem års reklamasjonsrett på boligen din i henhold til Bustadoppføringslova. Ett år etter overtakelsen tilbys en gjennomgang av boligen sammen med deg, for å kontrollere at alt er i orden.

Finn reisetider og avstander

Fra

Til

Tid og avstand

clock ikon

.

pin ikon

Fremdrift

Klikk på de ulike stegene for å lese mer

Prosjektplanlegging

Prosjektplanlegging

Salgsstart

Salgsstart

Byggestart

Bygg 1B er under oppføring

Byggestart

Innredningsvalg

Innredningsvalg

Ferdigstillelse

Ferdigstillelse
Mikkel Sæhlie
Mikkel Sæhlie
Boligkonsulent
415 81 542
Nordbohus Innlandet - Ringsaker/Hamar
Telefon
Adresse
Brugata 8, 2380 Brumunddal

Meld din interesse

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle interesse for prosjektet.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, doato/tidspunkt, melding.

Du kan i tillegg be om å få sendt prosjektet på e-post.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig kontaktperson på Nordbohuskontoret. Dersom er benyttes en eiendomsmegler på prosjektet – så vil kontakt informasjonen også deles med denne for oppfølging av din interesse.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra Nordbohus.

Nordbohus AS, 26.07.18