Derfor valgte Mette og Ben å kjøpe flunkende ny leilighet på Saltnes!

Beliggenhet var svært viktig for oss. Det er veldig flott på Saltnes, og utsikten er fantastisk. Det er også gode solforhold – spesielt kveldssol. Vi gleder oss til å sitte sammen på den nye altanen og nyte et godt måltid i solnedgangen.

Leiligheten som gir følelse av å bo i hus

Vi likte spesielt godt at leiligheten er stor og at den er over to plan. Det gjør at vi får følelsen av å bo i enebolig. Vi er begge vant til å bo i eneboliger fra før, så det blir ikke så stor overgang å flytte inn i ny leilighet når den har denne fine planløsningen. Det er også godt å vite at ingen kan bygge foran oss, vi er garantert den gode utsikten – nå og i fremtiden.

Trygghet med profesjonelt sameie og MoBo

Det er en trygghet å vite at vi alltid har MoBo i ryggen som forvalter av boligene. De kan bistå styre og beboerne om det skulle oppstå noe. Det har mange års solid erfaring og vet hvordan man drifter et bofellesskap. De kan lover og regler, og det betyr mye at MoBo drifter.

Leiligheten passer oss midt i blinken!

- Jeg er veldig fornøyd med planløsningen. Det at vaskerom og bad er adskilt liker jeg godt, det gjør det enklere å ha det ryddig og i god orden rundt oss. Det er også god plass til å ta imot besøk av våre barn, barnebarn og venner. Det gleder vi oss veldig til! Det at leiligheten ligger så nært vannet er også noe som vi setter stor pris på. Vi har båt, så det blir kort vei til båthavna og en deilig tur ut på havet.

Kjøkkenløsningen er moderne og jeg gleder meg til å lage mat samtidig som jeg kan være sosial med familien og gjestene våre.

Veldig bra uteareal

- At utbygger er ansvarlig for uteareal og at dette ferdigstilles, er også noe jeg setter stor pris på. Det blir fine grøntområder, asfalterte veier og praktisk carport som gjør det enkelt å ta inn matvarene fra bilen om det er dårlig vær ute.

Setter stor pris på mindre vedlikehold

Å komme fra enebolig til ei moderne, ny leilighet blir en fin hverdag for oss. Det blir godt med noe helt nytt – som ingen andre har bodd i før oss. Det er ei moderne, fresh og fin leilighet, til og med en ferdig hage med planter! Nytt både utvending innvendig – det setter vi pris på.

Vi gleder oss til å få nøkkelen i hånda og flytte inn, smiler Mette.

Meld din interesse

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle interesse for prosjektet.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, doato/tidspunkt, melding.

Du kan i tillegg be om å få sendt prosjektet på e-post.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig kontaktperson på Nordbohuskontoret. Dersom er benyttes en eiendomsmegler på prosjektet – så vil kontakt informasjonen også deles med denne for oppfølging av din interesse.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra Nordbohus.

Nordbohus AS, 26.07.18
Bilde av megler
Daniel Eriksen Martinsen
Daglig leder / Eiendomsmegler
Tlf
982 59 109
Eiendomsmegler1 Fauske/Indre Salten
Telefon
982 59 109
Adresse
Sjøgata 45, 8200 Fauske