Innflyttingsklar leilighet! Nybygd leilighet på ett plan i 1. etasje.
Stue og kjøkken har åpen løsning
Moderne og praktisk kjøkken fra Møbelkjøkken
Kjøkken og stue har vindu på alle 3 mulige vegger
Stuen har store vindusflater og utgang til markterrasse og hage
Leiligheten varmes opp av ventilasjonsvarmepumpe, gulvvarme i entre og bad.
Fra stua er det tilgang til det ene soverommet via skyvedører.
Hvis man ønsker kan man bruke dette soverommet som en forlengelse av stuen.
Fra gangen har du tilgang til soverom 2
Moderne og praktisk bad. Bak speilskyvedørene finner du vaskeromsavdelingen.
Leiligheten har tilgang på parkering i carport
Hver leilighet har egen inngang
Pent opparbeidet hageområde
Flytt rett inn i ny leilighet!
Bo godt og enkelt på ett plan
Plantegning

Nøkkelinformasjon

Priser
1.405.000 kr
Antall rom
2
Areal
53 kvm
Adresse
Øvre Idrettsvei 9, 8626 Mo i Rana
Status
Ferdigstilt
Ferdigstillelse
Ferdigstilt
Totalt antall boliger
1
Antall ledige
1
Visning
Ta kontakt for å avtale visning

Kvaliteter ved boligen

  • Kjøkken fra Møbelkjøkken
  • Alt er nytt!
  • Ekstra takhøyde i stue og kjøkken
  • Store vindusflater
  • Alt på ett plan
  • Varmepumpe med viftekonvektor
  • Flislagt bad med varmekabler
  • Parkering i carport

Kun 1 igjen! Splitter ny leilighet på ett plan med 2 soverom.

Innvendig har leiligheten lyse overflater og innredninger i en smakfull og tidløs stil. Med sin ekstra takhøyde i stue og kjøkken får man en god romfølelse. I tillegg har stue og kjøkken vindu på alle 3 mulige vegger, noe som tilfører mye naturlig lys inn i leiligheten. 

Leiligheten har en god og arealeffektiv planløsning, det er godt med kjøkkeninnredning, samt at bad har speilskyvedører som skjuler vaskeromsavdelingen- praktisk, samt at romfølelsen blir større.

Innhold: 
Entré med skyvedørsgarderobe, stue og kjøkken i åpen løsning med ekstra takhøyde, 1 soverom, sportsbod (innredet som soverom), bad/vaskerom. Fra stuen er det utgang til markterrasse og hage.

Leiligheten er byggemeldt og godkjent med 1 soverom for å tilfredstille krav til bodplass. Sportsbod er innredet som soverom, og ifølge selger/utbygger tilfredstiller rommet krav som stilles til soverom.

Leiligheten har BRA 64,7 m2 og P-rom 53,1 m2.

Her er alt nytt, det er ferdigstilt, så det er bare å flytte inn og nyte hverdagen!

Eiendommen var tidligere bebygget med en enebolig som ble revet. For best mulig utnyttelse av tomten og bo-komfort for nye eiere ble prosjektet formet til en sammenkoblet tomannsbolig med innkjøring fra to ulike gater. Tomannsboligene fikk en parallellforskyvet utforming for å skape best mulig privatfølelse, samt at hver leilighet får egen carportplass. Tomannsboligene har et moderne utseende samtidig som de passer inn i omgivelsene. Hver leilighet har egen inngang. 

Nærområdet

Eiendommen ligger i underkant av 1 km fra sentrumskjernen i et trafikkskjermet boligområde like ved Moheia idrettsplass. For nærmere beskrivelse av eiendommens beliggenhet se kart på finn.no eller kart vedlagt i salgsoppgaven.

Fra eiendommen ligger det meste kun en spasertur unna! Skole på alle trinn, barnehager, dagligvareforretninger, busstopp, kulturtilbud, offentlige kontorer, tog-/busstasjon, restauranter, kjøpesenter, m.m.

Type, eierform og byggeår

Leilighet Borettslag, oppført i 2017

Bygninger og byggemåte

Grunn og betongarbeider er utført som isolert betongplate på mark. Utvendig kledning, balkongrekkverk og dekke i Møre Royal. Feltmarkeringer i hvit dobbelfals med spor. Staffasje hvit. Tak med sort takstein. Takrenner og nedløp i aluminium. Vindu, ytterdør og balkongdør i hvit utførelse. Trapper og deler av balkongmaterialene leveres i standard materialer som beises.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 53,10 kvm, Bruksareal: 64,70 kvm. 2. stk. sammenkoblede tomannsboliger, totalt 4 leiligheter, 2 leiligheter i hver etasje. Leiligheten har BRA 64,7 m2 og P-ROM 53,1 m2.
 

Standard

Boligene blir oppført etter gjeldende lover og forskrifter, og bygget leveres etter TEK 10 bygningsstandard i energiklasse A.

Kjøkken:
Gulv med Pergo Laminat. Tapetserte gipsplater på vegger. Himlingsplater med spotter. Møbelkjøkken, type grå Øyen, med slette fronter og integrerte hvitevarer. Kombinasjon av skuffer og skap, og godt med benkeplass. 

Stue:
Gulv med Pergo Laminat. Tapetserte gipsplater på vegger. Himlingsplater med spotter. 

Bad/vaskerom:
Fliser på gulv , 10 cm x 10 cm i grå utførelse, gulvvarme. Fibo Trespo baderomsplater på vegger. Himlingsplater. Belysning med takplafond. Innredning fra Møbelkjøkken, type hvit Øyen, med slette fronter og heldekkende servant. Speil med belysning. Dusjkabinett og vegghengt wc. Skyvedører med speil fremfor vaskeromsavdeling med opplegg for vaskemaskin. 

Soverom:
Gulv med Pergo Laminat. Tapetserte gipsplater på vegger, en fondvegg på soverom nærmest stue. Himlingsplater. Belysning med takplafond. Skyvedørsgarderobe på soverom nærmest stue. 

Entré:
Fliser på gulv, 20 x 60 i grå utførelse, gulvvarme. Tapetserte gipsplater på vegger. Himlingsplater. Belysning med takplafond. Sikringsskap. 

Innerdører:
Hvite slette innerdører. 

Listverk:
Alt listverk og foringer ferdigmalt i hvit, slett utførelse. Runde taklister. Listverk vil ha synlig stifting.

Oppvarming

Det installeres ventilasjonsvarmepumper som har følgende funksjoner:
- Ventilasjonsaggregat med forvarming. 
- Varmtvannstank til tappevann. 
- Varmtvann til gulvvarme i entré og bad, samt viftekonvektor i stue. 

Gulvvarme i enré og bad. 

For øvrig er det balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinner.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 810 kvm, Eierform: Festet tomt

Fellesareal og hage

Pent opparbeidet tomt med gressplen, hekk, diverse busker, asfaltert innkjørsel og steinbelagt gangbane. En koselig tomt som er felles for beboerne.

Vei, vann og avløp

Offentlig tilknyttet vei, vann og avløp.

Reguleringsplan

Reguleringsplan 2079, "Ny E6, Stigerplatået - Albogen del 1 og del 2" - Plan datert 14.05.1996, sist revidert 20.01.1997. . 
KommunedelplanKDP2013 - Plan vedtatt 28.11.2013, sist revidert 03.02.2016. .

Reguleringsbestemmelser kan mottas etter henvendelse til meglerkontor.

Diverse opplysninger

Borettslag: Anton Pedersen vei borettslag, Orgnr.: 919734728
Andelsnr.: 3
Andel fellesgjeld: 2100000
Forkjøpsrett: Nei
Regnskapsfører har lovfestet pant til dekning for utestående beløp inntil 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Vedtekter, regler, regnskap ol.

Forslag til vedtekter og driftsbudsjett kan mottas etter henvendelse hos meglerkontor.

Forkjøpsrett

Det er ikke forkjøpsrett på nyoppførte boliger. Ved videresalg vil vanlige regler om forkjøpsrett gjelde.

Prisantydning

1 405 000,- / Felleskostnader: 6 591,- pr. mnd
Felleskostnader inkluderer blant annet kommunale avgifter, renovasjon, festeavgift, felles forsikring, brøyting, utvendig stell, grunnpakke kabel-tv og internett, forretningsførerhonorar, renteomkostninger på fellesgjeld og avsetting vedlikehold.

Prisantydning kr 1 405 000,- (innskudd)
Fellesgjeld kr 2 100 000,- (fellesgjeld)
Totalpris kr 3 505 000,- (innskudd + fellesgjeld)
I tillegg må kjøper betale omkostninger kr 25 000,-

Det er prisantydning på leilighetene med mulighet for eventuell budrunde, og totalsum kan derfor bli forandret. Andel fellesgjeld er for øvrig fast. 

Felleskostnader kr. 6 591 pr. mnd. Det gjøres oppmerksom på at felleskostnadene vil øke når avdragene begynner å løpe 10 år etter ferdigstillelse, avdrag påløper fra 30.12.2027.

Felleskostnadene inkluderer blant annet: Felles forsikring på eiendommene (innboforsikring må den enkelte sørge for selv), kommunale avgifter, renovasjon, festeavgift, forretningsførsel, brøyting, utvendig stell, avsetting til vedlikehold og renteomkostninger på fellesgjeld. 

Dersom det i etterkant inkluderes flere tjenester enn dette i fellesutgiftene, vil dette kunne påvirke fellesutgiftenes størrelse.

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter A

Pliktig medlemsskap i velforening/sameie

Kjøper må være/bli medlem av MOBO Helgeland. Innmeldingsavgift er p.t. kr. 800,- pr. kjøper.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Arealangivelser i salgsoppgaven

Arealangivelsene er hentet fra tegninger.

Andre opplysninger

Solgt "som den er":
Det følger av avhendingsloven § 3-1 at der det ikke er avtalt noe særskilt etter avhendingsloven § 1-2, gjelder § 3-2 til § 3-6.

I dette tilfellet selges eiendommen som den er , jf. avhendingsloven § 3-9. Lovens normalordning, som beskrevet i avhendingsloven § 3-2 til § 3-6, fravikes.

En som den er klausul overfører risikoen for skjulte feil og mangler fra selger til kjøper. Selger er likevel ansvarlig dersom eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn det kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhendingsloven § 3-9 annet punktum.

Eiendommen har likevel mangel dersom det er gitt mangelfulle eller uriktige opplysninger om forhold ved eiendommen, som selgeren kjente eller måtte kjenne til og som kjøperen hadde grunn til å regne med å få, dersom det har virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt.

Ved omsetning av nyoppført bolig skal det lite til for at nevnte vesentlighetskrav anses oppfylt. Det antas at en som den er klausul normalt ikke vil ha nevneverdig betydning for mangelsvurderingen ved omsetning av ny bolig.

Leiligheten har vært stylet og gjennomført visning i. Således kan det ha oppstått mindre bruksskader som selger ikke er ansvarlig for. 

HELP boligkjøperforsikring:
Kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring via HELP Boligkjøperforsikring AS. Denne forsikringen må tegnes senest på kontraktsmøte. Se vedlagt produktark i salgsoppgaven for forbrukerinformasjon, eller www.help.no. Meglerforetaket mottar et administreringshonorar fra Help forsikring vedrørende formidling av kjøperforsikring.

Borettslaget:
Borettslaget Anton Pedersen vei, org.nr. 919 734 728, består av 4 andelsleiligheter med MOBO Helgeland som forretningsfører. Dette sikrer trygg drift av din bolig. Borettslag er egne juridiske enheter og eies av dere som bor der. Borettslaget styres av generalforsamlingen og borettslagets eget styre. Generalforsamlingen er et møte med alle eierne (andelshavere) i borettslaget og møtes normalt en gang i året. Hver andelseier har en stemme på generalforsamlingen.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler.

Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. 

Megler skal, i den grad det er nødvendig og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver.

Megler kan ikke formidle bud med kortere akseptfrist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning hvor selger er forbruker, jfr. informasjon om budgivning.

Bud med kortere frist enn 30 minutt blir automatisk satt med 30 minutters frist fra budet er mottatt av megler. Første bud skal ha minimumsfrist på 1 time. 

Megler anmoder om at nye bud oversendes i god tid før utløp av akseptfrist på eventuelle gjeldende bud.

Megler tar ikke noe ansvar for forsinkelser på el- eller telenettet.

Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal eter at budrunden er avsluttet. Forøvrig vises det til Forbrukerinformasjon om budgivning, som er inntatt i salgsoppgaven.

Overtagelse

Etter avtale med selger. Leilighetene er ferdigstilt og klar for overtagelse.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmegleren er underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om eventuelle mistenkelige transaksjoner.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 1833
Gårdsnr: 20
Bruksnr: 18
Festenr: 663

Dokumenter

Finn reisetider og avstander

Fra

Til

Tid og avstand

clock ikon

.

pin ikon

Meld din interesse

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle interesse for prosjektet.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, doato/tidspunkt, melding.

Du kan i tillegg be om å få sendt prosjektet på e-post.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig kontaktperson på Nordbohuskontoret. Dersom er benyttes en eiendomsmegler på prosjektet – så vil kontakt informasjonen også deles med denne for oppfølging av din interesse.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra Nordbohus.

Nordbohus AS, 26.07.18
Uten bilde
Bjarne Nyrud
Salgs- og markedsansvarlig
Tlf
975 12 544
Rede Eiendomsmegling Susanne Møgster Dahle
Telefon
E-post
susanne@rede-eiendom.no
Adresse
Jernbanegata 15, 8622 Mo i Rana