Ny katalog kommer snart

Ny storsatsing hos Nordbohus Bernhard Olsen – moderne og praktiske boliger for deg som ønsker færre kvadratmeter

I kulissene hos Bernhard Olsen på Gruben jobber teknisk sjef Andreas Bergin og markedssjef Bjarne Nyrud med å utvikle en ny og forbedret utgave av den populære huskatalogen Boliger for små tomter. Den gamle utgaven har blitt delt ut over 800 eksemplarer av – nå blir det nytt og enda bedre utvalg av boliger.

«Dette blir et skikkelig løft!»

100 kvadratmeter var ønsket fra samboerparet

Konseptet ble til etter at et samboerpar tok kontakt med oss. De ønsket å ha et hus på maks 100 kvm, men fortalte at de synes alle mindre husene de hadde sett på var så kjedelige. 

«Det var ei utfordring vi ønsket å gjøre noe med, så vi satte i gang prosessen med å utvikle ikke-kjedelige boliger med mindre kvadrat. Samtidig beholder vi selvfølgelig den gode Nordbohus-kvaliteten», sier Bjarne Nyrud.

Gjør det lettere for flere å komme seg inn på dagens boligmarked

Andreas og Bjarne har utviklet flere kostnadstilpassete boliger for å hjelpe flere å komme seg inn på dagens boligmarked. «Boligene stiger i pris, og vi får ofte spørsmål om mindre boliger», forteller Bjarne.

Lavere utgifter

I en mindre bolig får du lavere oppvarmingsutgifter slik at du sparer strøm, og i tillegg vil du få: 

  • Mindre vedlikeholdskostnader. 
  • Bedre lånebetingelser i banken – de fleste av våre nye boliger klassifiseres som energimerke B, som betyr at bankene har ekstra gunstige lånevilkår.
  • Et godt isolert hus etter dagens høye boligstandard.
  • Et lettstelt hus – nå og i fremtiden. 

Katalogen skal gjøres om til boligmagasin og skifter navn. 

Det nye boligmagasinet vil inneholde heim som passer til alle fasene i livet. Flere av boligene er på ett plan og egner seg godt livet ut. I andre varianter er det mulig å flytte rett inn i første etasje og senere gjøre ferdig andre-etasjen. Gjør du egeninnsats regnes dette om til egenkapital, så her kan man tilpasse ut fra kompetanse og budsjett. 

Bygg med vennegjengen eller familie?

Den ferskeste modellen, Lett, er en fullverdig bolig på to etasjer med to soverom og et areal på 85,8 m2. Har dere tilgang på lita tomt og ønsker å splitte kostnadene? Da kan dere sette opp flere eneboliger ved siden av hverandre. Holde kostnadene nede og samtidig få et topp kvalitetshus og forutsigbarhet fremover. 

Nordbohus – på hele Helgeland

Vi er en solid bedrift med lang erfaring, og har bygd tusenvis av boliger på hele Helgeland. Vi bygger alt fra mindre boliger til rekkehus og større prosjekter. Med egen elementfabrikk lokalt er det kortere avstander og en helt annen nærhet til leverandøren.

Når du velger et hus fra Nordbohus, velger du kvalitet. Nordbohus sitt byggesystem er teknisk godkjent av Sintef Byggforsk.

Ditt heim - ny katalog kommer snart
Hjemme i Carisma kan du slappe av
Galant - et blikkfang i nabolaget