3 er ferdigstilt
T3 øverst, T1 og T5 nederst. Stilige bygg med god planløsning.
Foto.
Foto
Foto fra stue. Store vindusflater slipper inn mye naturlig dagslys.
Foto fra kjøkken. Ledig bolig tomt T3 er over to etasjer og inneholder 4 soverom.
Foto fra tomannsbolig Lappheia
Foto fra stue i tomannsbolig
Foto fra bad i tomannsbolig
Foto fra bad i tomannsbolig Lappheia
Foto fra soverom tomannsbolig Lappheia

Nøkkelinformasjon

Priser
Kr 1481000 - 1761000 + omk
Antall rom
3-4
Areal
95-145 kvm
Adresse
Lappheia/Skonseng
Status
Bygging igangsatt
Visning
Ta kontakt for å avtale visning

Skonseng - Nye, prosjekterte tomannsboliger i nytt boligfelt

Velkommen til Lappheia Borettslag - et helt nytt boligfelt på Skonseng!
Landlige omgivelser, og særdeles barnevennlig beliggenhet. Skole fra 1. til 7 trinn, og Skonseng Naturbarnehage ligger like over veien for borettslaget.
Avstand til sentrum av Mo i Rana er ca. 15 km.

Skonseng er et populært boligområde, spesielt for barnefamilier. Stedet har blant annet nærbutikk, barnehage og skole. Med sitt inkluderende idretts- og bygdelag er det flere fritidsaktiviteter for store og små året rundt. De har idrettsanlegg, og er en anerkjent aktør innen ski-/skiskyting. Vinterstid passerer en av skiløypene like ved
siden av Lappheia. De har et aktivt bygdelag, og flotte rekreasjonsområder like i nærområdet.

Om tomannsboligene
5 prosjekterte tomannsboliger i borettslag.
Byggeår vil variere og avhenger av salg/oppstart/ferdigstillelse av de ulike enhetene. Ledig bolig tomt T5 var ferdigstilt mars 2019. T3 var ferdigstilt august 2019. T1
var ferdigstilt februar 2020.

Tomannsboligene oppføres på støpt plate på mark. Etasjeskillere av tre og lydisolerende materialer. Yttervegger av tre, kledd med Møre Royal. Hvite, fabrikkmalte vindu, ytterdør og balkongdør. Balkonger/veranda av tre med trykkimpregnerte bjelker og terrassebord. Tak med betongtakstein eller asfalttakbelegg. Fullstendig leveransebeskrivelse ligger vedlagt i salgsoppgaven. Byggene leveres etter TEK 10 bygningsstandard, og byggene blir oppført etter gjeldende lover og forskrifter. Eksteriørmessig uttrykk fremkommer av perspektivskisser/fasadetegninger fra arkitekt, og ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Ved å tilby ulike størrelser og planløsninger på leilighetene vil Lappheia borettslag passe de fleste, og her kan flere generasjoner og familier i ulik alder og størrelsesorden passe inn, og bo godt sammen.

Eksempelvis har den ene tomannsboligen leiligheter over to etasjer med 4 soverom, og passer godt for storfamilien. Den andre typen har en stor og liten leilighet, med henholdsvis 3 og 2 soverom, og alt areal på ett plan.
Arealer og innhold
Primærrom: 91.1 m2 til 132.6 m2
Bruksareal: 94.9 m2 til 145 m2
Byggetrinn 1:
Tomt T1 og T5 består av tomannsboliger som inneholder en stor og en liten leilighet, og har alt areal på ett plan. Den minste leilighetstypen er utsolgt.
Den store leiligheten med BRA 94.9 m2 og P-ROM 91.1 m2 inneholder: Entré/hall, bad/vaskerom, bod/teknisk rom, 3 soverom, stue og kjøkken i åpen
løsning med utgang til hage. Tomt T3 består av tomannsbolig med to like, speilvendte leiligheter. Leilighetene er over to etasjer med BRA 145 m2 og P-ROM 132.6 m2. I 1. etasje er det entré/hall med trapperom, bad, bod/vaskerom og 4 soverom. Fra det ene soverommet er det utgang til hage, og ved siden av inngangsdøren nås egen utvendig sportsbod. I 2. etasje er det stor stue og kjøkken i åpen løsning, samt eget toalettrom. Fra stuen er det utgang til balkong.

Priser og omkostninger

Prisant.: 1 481 000 til 1 761 000 + omk
Fellesgjeld: 2 214 000 til 2 634 000
Omkostninger: 25 000
Totalt: 3 720 000 til 4 420 000
Felleskostn. pr. mnd.: 8 186 til 9 773
P-rom: 91.1 m2 til 132.6 m2
BRA: 94.9 m2 til 145 m2

Dokumenter

Meld din interesse

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle interesse for prosjektet.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, doato/tidspunkt, melding.

Du kan i tillegg be om å få sendt prosjektet på e-post.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig kontaktperson på Nordbohuskontoret. Dersom er benyttes en eiendomsmegler på prosjektet – så vil kontakt informasjonen også deles med denne for oppfølging av din interesse.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra Nordbohus.

Nordbohus AS, 26.07.18
Uten bilde
Rede Eiendomsmegling v/Susanne Møgster Dahle
Telefon
E-post
susanne@rede-eiendom.no
Adresse
Thora Meyersgate 9 (Mobo bygget)