3 solgt!
Illustrasjon. Lappheia er et boligfelt i landlige omgivelser og samtidig nært det du trenger i hverdagen.
Illustrasjon av tomannsbolig over 2 etasjer med 4 soverom
Illustrasjon av tomannsbolig med stor og liten leilighet på ett plan. T1, BFS3 og BFS4
Illustrasjon av 2. etasje i T2 og T3. Stue og kjøkken har åpen løsning med store vindusflater.
Illustrasjon. Moderne kjøkken fra Møbelkjøkken.
Illustrasjon. Romslig og lys stue. T1, BFS3 og BFS 4
Moderne baderomsinnredning fra Møbelkjøkken (grå Øyen)
Boligene leveres med moderne kjøkken fra Møbelkjøkken i type Hvit Øyen
Illustrasjon av stue i T1, BFS3 og BFS4. Stuen har en moderne peis og spotter i tak
Illustrasjon av bad. Moderne baderomsinnredning fra Møbelkjøkken.
Foto av stor tomannsbolig på ett plan med 3 soverom
Foto fra stue. Store vindusflater slipper inn mye lys.
Stue og kjøkken har åpen løsning.
Moderne kjøkkeninnredning fra Møbelkjøkken
Moderne bad med baderomsinnredning fra Møbelkjøkken
Boligen har 3 gode soverom
Oversiktsbilde - veinettet innad i byggefeltet er kommet på plass!
Oversiktsbilde

Nøkkelinformasjon

Priser
1.201.000 - 1.761.000 kr
Antall rom
2-4
Areal
65-133 kvm
Adresse
Lappheia, 8615 Skonseng
Status
Salget er igang
Totalt antall boliger
6
Antall ledige
6
Visning
Ta kontakt for å avtale visning

Velkommen til Lappheia

Nytt boligfelt i landlige omgivelser på Skonseng i Rana kommune. Boligområdet har en gunstig beliggenhet i forhold til viktige funksjoner som skole, barnehage, samfunnshus og idrettsanlegg. Skonseng byr for øvrig pået bredt tilbud av tur,- fiske og rekreasjonsmuligheter, et aktivt bygdelag, i tillegg til allsidige fasiliteter for både trening og idrett. Nærmeste butikk er Joker på Røssvoll, ca 5 minutter unna med bil. Til Mo sentrum tar det ca 10 minutter med bil. Røssvoll flyplass ligger også i kort avstand fra boligfeltet.

Lappheia er et todelt prosjekt med 10 eneboligtomter som selges av Nordbohus Bernhard Olsen, og Lappheia Borettslag som består av 5 vertikaldelte tomannsboliger som selges via Rede Eiendomsmegling. Vi snakket totalt sett om et stort, nytt og flott boligområde. 

Ved å tilby ulike størrelser og planløsninger på leilighetene vil Lappheia borettslag passe de fleste, og her kan flere generasjoner og familier i ulik alder og størrelsesorden passe inn, og bo godt sammen. Eksempelvis har den ene typen tomannsbolig leiligheter over to etasjer med 4 soverom, og passer godt for storfamilien. Den andre typen har en stor og en liten leilighet, med henholdsvis 3 og 2 soverom, og alt areal på ett plan.

 

Velkommen til Lappheia - her vil hele familien trives!

Video fra Lappheia borettslag

Om boligtypene

Primærrom: 65,20 kvm - 132,60 kvm, Bruksareal: 69 kvm - 155 kvm

Tomt T1, BFS3 og BFS4 består av tomannsboliger som inneholder en stor og en liten leilighet, og har alt areal på ett plan. 
Stor leilighet: BRA 94.9 m2 og P-ROM 91.1 m2 - inneholder entré/hall, bad/vaskerom, bod/teknisk rom, 3 soverom, stue og kjøkken i åpen løsning med utgang til hage. 
Liten leilighet: BRA 69 m2 og P-ROM 65.2 m2 - inneholder entré/hall, bad/vaskerom, bod/teknisk rom, 2 soverom, stue og kjøkken i åpen løsning med utgang til hage.

Tomt T2 og T3 består av tomannsboliger med to like, speilvendte leiligheter. Leilighetene er over to etasjer, BRA 155 m2 og P-ROM 132.6 m2. I 1. etasje er det entré/hall med trapperom, bad, bod/vaskerom og 4 soverom. Fra det ene soverommet er det utgang til hagen, og ved siden av inngangsdøren nås egen utvendig sportsbod. I 2. etasje er det stor stue og kjøkken i åpen løsning, samt eget toalettrom. Fra stuen er det utgang til balkong.

Tegninger ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Leveransebeskrivelse

Leilighetene har ulik planløsning og utforming. De skiller seg noe i enkelte innrednings- og materialvalg. Nedenfor følger en generell beskrivelse, fullstendig romskjema og innredningsbeskrivelse for de enkelte leilighetene ligger vedlagt i salgsoppgaven. 

Materialer/innredninger: 
Gulv med 3-stavs eikeparkett i de fleste rom. Varmekabler og fliser i hall og bad/vaskerom. Hovedsakelig tapetserte eller malte veggplater, baderomsplater på bad/vaskerom, og profilerte veggplater på bod. Himlingsplater. 
Kjøkkeninnredning fra Møbelkjøkken (hvit Øyen) med slette fronter- kombinasjon av skuffer og skap. Laminat benkeplate, og kitchenboard mellom benkeskap. Integrerte hvitevarer.
I T2 og T3 er det baderomsinnredning fra Møbelkjøkken (grå Øyen) med slette fronter og heldekkende servant. Speil med lys og stikk. Vegghengt wc og dusjkabinett. I T1, BFS3 og BFS4 er det baderomsinnredning fra Møbelkjøkken (hvit Øyen) med slette fronter og heldekkende servant. Speilskap. Vegghengt wc og dusjkabinett. 

Elektrisk anlegg:
Kjøkken med hvite LED-downlights. I gang og stue monteres 2 meter med spottskinne. Bad, vaskerom og soverom med takplafond. På bod blir det LED takplafond med integrert bevegelsesstyring. Leilighetene leveres i lavtbyggende hvit utførelse, og antall uttak er tilpasset krav i henhold til NEK400-8-823. Ytterligere beskrivelse av elektroinstallasjon ligger vedlagt i salgsoppgaven. 

Garderober: 
Det leveres garderobeskap og skyvedørsgarderobe (i enkelte rom) med normal, god standard.

Innvendig trapp:
Leiligheter som har innvendig trapp (T2 og T3) har Stryntrappa med lukkede trinn i Eik lasur, hvite malte vanger og håndrekke, og glass returrekkverk.

Innerdører: 
Hvite innerdører fra BYGG 1, modell Quattro. 

Lister: 
Foringer og listverk leveres fabrikkmalt i hvit, slett utførelse. Synlige spikerhull. 

Tilvalg:
En stor fordel ved å kjøpe prosjektert leilighet er at du har mulighet til å bestille endringer og tilvalg. Det gjør at du kan "skreddersy" enkelte løsninger og tilpasse leiligheten til din egen smak. Endringer/tilvalg kan ha kostnadsmessig konsekvens.

Oppvarming:
Peisovn (Nordpeis Lisboa) i stue. Elektriske varmekabler i entré/hall og bad/vaskerom. Panelovn på stue og soverom.

Kvaliteter du kan glede deg over i ditt nye hjem

  • Splitter nytt
  • 2-3 soverom
  • 3-stavs eikeparkett
  • Varmekabler på bad, vaskerom og i hall
  • Kjøkkeninnredning fra Møbelkjøkken
  • Vegghengt wc
  • Baderomsinnredning fra Møbelkjøkken
  • Moderne peisovn
  • Parkering i garasje
  • Sportsbod på 5 kvm

Finn reisetider og avstander

Fra

Til

Tid og avstand

clock ikon

.

pin ikon

Meld din interesse

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle interesse for prosjektet.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, doato/tidspunkt, melding.

Du kan i tillegg be om å få sendt prosjektet på e-post.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig kontaktperson på Nordbohuskontoret. Dersom er benyttes en eiendomsmegler på prosjektet – så vil kontakt informasjonen også deles med denne for oppfølging av din interesse.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra Nordbohus.

Nordbohus AS, 26.07.18
Uten bilde
Bjarne Nyrud
Salg- og markedsansvarlig
Tlf
975 12 544
REDE Eiendomsmegling v/ Susanne Møgster Dahle
Telefon
E-post
susanne@rede-eiendom.no
Adresse
Jernbanegata 15, 8622 Mo i Rana