Det er enkelt å bo i Livlig - her får du alle rom i samme etasje
Illustrasjonen er merket med en rød runding som viser hvor enebolig Livlig skal bygges
Tomten hvor eneboligen Livlig skal bygges er merket med en rød runding
Foto av tilsvarende bolig
Foto av tilsvarende bolig. Overbygd inngangsparti.
Foto av tilsvarende bolig. Herlig med carport like ved inngangen
Foto av tilsvarende bolig. Flott spisestue med mye luft under taket!

Nøkkelinformasjon

Priser
Kr 4.000.000
Antall rom
3
Areal
130 kvm
Adresse
Iberneset, 8850 Herøy
Status
Salget er igang
Totalt antall boliger
1
Antall ledige
1
Visning
Ta kontakt for å avtale visning

Bygg din drømmebolig på Iberneset

Beliggenheten er noe av det som virkelig gjør Iberneset til et prosjekt i særklasse. Her bygges boliger tilrettelagt for en moderne livsstil. Med utsikt over skjærgården og sjøen skal det godt gjøres ikke å la seg inspirere til å leve det gode liv!

Iberneset har en fantastisk beliggenhet ved sjøkanten på Færøya i vakre Herøy. Herøy er av mange sett på som et av verdens vakreste steder og skjærgården byr på flotte friluftsopplevelser. Fra boligfeltet er det kun 3 minutter med bil til Herøy sentrum hvor du finner dagligvarebutikker, post, vinmonopol og kommuneadministrasjon. I tillegg er det god kommunikasjon med ferjer og hurtigbåt til Sandnessjøen.

Fra boligfeltet er det kort vei til barnehage og Herøy barne- og ungdomsskole. I Herøy finner du også kulturskole, bibliotek, kino, idrettshall og kunstgressbane. Herøy har for øvrig et aktivt idrettsmiljø med aktiviteter som fotball, badminton, bordtennis og friidrett.

Livlig - alt på ett plan

Med alle rom i samme etasje er det enkelt å bo i Livlig. I tillegg er det store vindusflater og adkomst til uteplasser fra både spisestue og hovedsoverom. Her kan man nyte desserten utendørs etter middag, eller siste rest av kveldssolen før man går til køys. Dagen etter venter en ny og livlig dag.

BRA totalt 130,4 m2
P-rom hovedbolig 101,5 m2
Bebygd areal 167,8 m2
Soverom 3
Energimerke B

Finn reisetider og avstander

Fra

Til

Tid og avstand

clock ikon

.

pin ikon

Meld din interesse

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle interesse for prosjektet.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, doato/tidspunkt, melding.

Du kan i tillegg be om å få sendt prosjektet på e-post.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig kontaktperson på Nordbohuskontoret. Dersom er benyttes en eiendomsmegler på prosjektet – så vil kontakt informasjonen også deles med denne for oppfølging av din interesse.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra Nordbohus.

Nordbohus AS, 26.07.18
Foto Stein Rune Bjerkli
Stein Rune Bjerkli
Eneboligselger
Tlf
488 53 440
Nordbohus Bernhard Olsen
Telefon
E-post
stein.rune.bjerkli@nordbohus.no
Adresse
Håndverksgt. 7, Grubhei, 8610 Mo i Rana