Tomannsbolig hage - ilustrasjonsfoto
Stue
Kjøkken

Iberneset borettslag - Tomannsbolig - Bolig 25

Nøkkelinformasjon

Pris
855 000
Antall soverom
2
Fellesgjeld
1 680 000
Totalkostnad
2 535 000
Felleskostnader
5850,-/mnd
BRA
71 m²
P-rom
68 m²
Eierform
Andel
Status
Ledig
Etasje
1.
Visning
Ta kontakt for å avtale visning

Iberneset borettslag - med sjøen som nærmeste nabo

Fra boligfeltet er det kort vei til barnehage og Herøy barne- og ungdomsskole. I Herøy finner du også kulturskole, bibliotek, kino, idrettshall og kunstgressbane. Herøy har for øvrig et aktivt idrettsmiljø med aktiviteter som fotball, badminton, bordtennis og friidrett.

Lys og lettstelt tomannsbolig på ett plan

Boligen er praktisk og lettstelt med to soverom og alt på ett plan. Inngangspartiet er overbygd slik at du kan gå tørrskodd ut i den romslige, utvendige boden. Her kan du oppbevare sesongutstyr som ski og sykler. Vindfanget har rikelig med garderobeplass og direkte inngang til bad og vaskerom. Fra gangen har du dør inn til en praktisk bod med god lagringsplass.

Boligen har åpen løsning mellom kjøkken og stue. Den skrå takhimlingen i stuen gir ekstra romfølelse og de store vindusflatene sørger for at lyset flommer fritt i hele etasjen. Uteplass og hage er lett tilgjengelig fra stua, og kan være en flott utvidelse av stuen når det er varmt i været. Her er det god plass til hagemøbler og stedet blir et naturlig samlingspunkt for familien. Boligen har carport.

Innhold
2 soverom, stue, kjøkken, gang, vindfang, bod og bad/vaskerom. Sportsbod.

BRA bolig: 71,5 kvm
BRA utvendig bod: 5,0 kvm
BRA totalt: 92,8 kvm
P-rom: 68,5 kvm

Pris

Totalpris pr boenhet kr 2 505 000,-
Innskudd kr 855 000,-
Leie kr 5 850,- pr mnd.

Veibeskrivelse

Fra fergeleiet på Flostad ved ankomst Herøy: Følg veien mot Fagervik til du kommer til Fagervikveien 126. Ta så til venstre inn i boligfeltet.

Kvaliteter ved boligen

 • Aircondition
 • Balansert ventilasjon
 • Hage
 • Balkong/terrasse
 • Bredbåndstilknytning
 • Garasje/P-plass
 • Kabel-TV
 • Parkett
 • Peis/ildsted
 • Sentralt
 • Turterreng
 • Utsikt
Bestill møte med megler

Til salgs i nærheten

Meld din interesse

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle interesse for prosjektet.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, doato/tidspunkt, melding.

Du kan i tillegg be om å få sendt prosjektet på e-post.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig kontaktperson på Nordbohuskontoret. Dersom er benyttes en eiendomsmegler på prosjektet – så vil kontakt informasjonen også deles med denne for oppfølging av din interesse.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra Nordbohus.

Nordbohus AS, 26.07.18
Uten bilde
Bjarne Nyrud
Tlf
975 12 544
Bernhard Olsen AS
Telefon
75 12 88 22
Adresse
Håndtverksgt. 7, Grubhei, 8610 Mo i Rana