Iberneset borettslag - sjøen som nærmeste nabo

Vi har nå eneboligtomter, eneboliger i rekke og tomannsboliger for salg - med naust og flytebryggeanlegg rett utenfor stuedøra. Fantastisk beliggenhet ved sjøkanten på Ferøya i vakre Herøy. Herøy er av mange sett på som et av verdens vakreste steder og skjærgården byr på flotte friluftsopplevelser. Fra boligfeltet er det kun 3 minutter med bil til Herøy sentrum hvor du finner dagligvarebutikker, post, vinmonopol og kommuneadministrasjon. I tillegg er det god kommunikasjon med ferjer og hurtigbåt til Sandnessjøen.

På grunn av stor etterspørsel bygger vi nå ytterligere én tomannsbolig på ett plan i byggetrinn 2. 1 bolig er allerede solgt. Innflyttingsklar sommeren 2018. Velg Tomannsbolig i venstremenyen for mer informasjon.

Nøkkelinformasjon

Priser
855000
Antall rom
2-2
Areal
68
Adresse
Iberneset, 8850 Herøy
Status
Ferdigstilt
Totalt antall boliger
3
Antall ledige
0
Visning
Ta kontakt for å avtale visning

Kvaliteter ved prosjektet

  • Naust og flytebryggeanlegg rett utenfor stuedøra
  • Kun 3 minutter med bil til Herøy sentrum
  • Byr på flotte friluftsopplevelser
  • Kort vei til barnehage og Herøy barne- og ungdomsskole.

Fremdrift

Klikk på de ulike stegene for å lese mer

Prosjektplanlegging

Prosjektplanlegging

Salgsstart

Salgsstart

Byggestart

Byggestart

Innredningsvalg

Innredningsvalg

Ferdigstillelse

Ferdigstillelse

Meld din interesse

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle interesse for prosjektet.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, doato/tidspunkt, melding.

Du kan i tillegg be om å få sendt prosjektet på e-post.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig kontaktperson på Nordbohuskontoret. Dersom er benyttes en eiendomsmegler på prosjektet – så vil kontakt informasjonen også deles med denne for oppfølging av din interesse.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra Nordbohus.

Nordbohus AS, 26.07.18
Uten bilde
Bjarne Nyrud
Tlf
975 12 544
Bernhard Olsen AS
Telefon
E-post
bjarne@bernhard-olsen.no
Adresse
Håndtverksgt. 7, Grubhei, 8610 Mo i Rana