Buskhammeren

Nøkkelinformasjon

Priser
Fra 3 925 000
Antall rom
3
Areal
94,9
Adresse
Gåskalveien tomt 23 og 24, 8920 Berg
Status
Salget er igang

Ta kontakt for mer informasjon

Bjarne Nyrud
Bjarne Nyrud
Salgssjef/Markedsansvarlig
975 12 544
Meld interesse her

KUN 3 IGJEN! Prosjekterte tomannsboliger i Buskhammeren

I flotte landlige omgivelser på Sømna tilbyr vi nå 3 flotte tomannsboliger i borettslag. Solrikt og lunt. Boligene på tomt 22 og 1 på tomt 24 er solgt, og nå er det bare 3 stk igjen! Boligene ligger flott til med fantastisk utsikt over sjøen. Det veletablerte området har beboere i alle aldre. Dette gir et godt sammensatt nærmiljø med både eldre og yngre mennesker. 

 

Fritid og Friluftsliv 

Sømna kommune byr på mange muligheter for deg som er glad i friluftsliv. Her kan du gå på fjellturer eller merkede løyper, fiske i fjellvann eller nyte dagene ved en av landets vakreste skjærgårder. Her koser man seg i solen, eller prøver fiskelykken. Båt kan du leie hos Vennesund Camping eller Bjørnvika natursenter. 

Like i nærheten finner du det meste av det su trenger i hverdagen: nærbutikk, bensinstasjon, restaurant, marina og byggevarehandel. 

Velkommen til Buskhammern! 

 

Familievennlig hjem med praktiske løsninger

På Buskhammeren bor du i en lys og moderne tomannsbolig med gjennomtenkte løsninger. Boligene er praktisk lettstelt med 3 soverom og alt på et plan. Inngangspartiet er overbygd slik at du kan gå tørrskodd ut på trappa. Boligene har bod hvor du kan oppbevare det du måtte ønske, inngangen til boden er praktisk plassert i hallen. Gangen har et godt areal hvor du har rikelig med garderobeplass.

Boligene har åpen løsning mellom kjøkken og stue. De store vinduene sørger for at lyset flommer fritt i hele etasjen. Uteplass og hage er lett tilgjengelig fra stua og kan være en flott utvidelse av stuen når det er varmt i været. Her er det god plass til hagemøbler og stedet blir et naturlig samlingspunkt for familien. 

Med en helt ny bolig kan du vinke farvel til bekymringer for oppussing og vedlikehold de nærmeste årene. Samtidig kan du ønske velkommen en energigjerrig bolig med godt inneklima og minimale krav til vedlikehold. Mindre tid til vedlikehold gir mer tid til det du har lyst til å gjøre. 

Bjarne Nyrud
Bjarne Nyrud
Salgssjef/Markedsansvarlig
975 12 544
Bernhard Olsen AS
Telefon
E-post:
Adresse
Håndverksgt. 7, Grubhei, 8610 Mo i Rana

Meld din interesse

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle interesse for prosjektet.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, doato/tidspunkt, melding.

Du kan i tillegg be om å få sendt prosjektet på e-post.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig kontaktperson på Nordbohuskontoret. Dersom er benyttes en eiendomsmegler på prosjektet – så vil kontakt informasjonen også deles med denne for oppfølging av din interesse.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra Nordbohus.

Nordbohus AS, 26.07.18