Moderne tomannsbolig med 2 soverom, solrik balkong og carport. Bolig nr 1.

Nøkkelinformasjon

Pris
1 985 000
Antall soverom
2
Fellesgjeld
2 970 000
Totalkostnad
4 955 000
Felleskostnader
8323,-/mnd
BRA
106 m²
P-rom
90 m²
Eierform
Andel
Status
Solgt

Kvaliteter ved boligen

 • Balansert ventilasjon
 • Hage
 • Balkong/terrasse
 • Barnevennlig
 • Bredbåndstilknytning
 • Garasje/P-plass
 • Offentlig vann/kloakk
 • Parkett
 • Sentralt
 • Turterreng
 • Utsikt

Moderne tomannsbolig med 2 soverom, solrik balkong og carport.

Den moderne, vertikaldelte tomannsboligen har en god og innnholdsrik planløsning over 2 plan. Stor stue- og kjøkkenløsning med store vinduer gjør oppholdsrommene i underetasjen åpne og luftige. Her får du god plass! 2 soverom, 2 bad og flere boder for lagringsplass. Fra stue/kjøkken er det skyvedør ut til en koselig balkong med sol fra morgen til kveld. I tillegg rommer etasjen et bad og en gang. 1.etasje inneholder 2 soverom, bad/vaskerom, gang og en sportsbod på 5 kvm. Fra gangen er det utgang til en trivelig balkong. Bilen parkerer du i egen carport.

GJENNOMFØRT OG GOD STANDARD
Det er få ting som slår den gode følelsen av ny bolig. I Sømnaveien får dere boliger med god standard. Har dere likevel lyst å gjøre den unik, finnes det flere muligheter
for tilvalg og endringer. Jo tidligere dere kommer inn i prosjektet, jo enklere er det å gjøre tilvalg. Uansett får dere en gjennomført standard i leveransen. Parkett, hvitmalte Walls2paint-vegger, flislagt gulv på bad, entre og på vaskerom. Kjøkken leveres fra Nygård og passer fint inn i boligen. Det er også ventilasjonsanlegg med
varmegjenvinning, noe som gir dere en friskt og godt inneklima. Med store vindusflater er boligene både innbydende, lyse og trivelige. Her er alt dere trenger. En bolig dere kan være stolte over. En bolig dere skal kose dere i.

Innhold
Underetasje: Stue, kjøkken, bad og gang. Balkong.
1.etasje: 2 soverom, bad/vaskerom, gang, bod. Carport, sportsbod og balkong.
BRA Underetasje 49,6 kvm • P-rom 49,6 kvm
BRA 1. etasje 44,6 kvm • P-rom 40,8 kvm
Carport/utvendig bod 5 kvm • Åpent overbygd areal 7,2 kvm
BRA totalt 106,4 kvm • P-rom totalt 90,4 kvm

Bjarne Nyrud
Bjarne Nyrud
Salg- og markedsansvarlig
975 12 544
Bernhard Olsen AS
Telefon: 75 12 88 22
Adresse: Håndverksgt. 7, Grubhei, 8610 Mo i Rana

Meld din interesse

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle interesse for prosjektet.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, doato/tidspunkt, melding.

Du kan i tillegg be om å få sendt prosjektet på e-post.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig kontaktperson på Nordbohuskontoret. Dersom er benyttes en eiendomsmegler på prosjektet – så vil kontakt informasjonen også deles med denne for oppfølging av din interesse.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra Nordbohus.

Nordbohus AS, 26.07.18

Til salgs i nærheten