Leilighet på ett plan med 2 soverom, store vindusflater og carport. Leilighet nr 3.

Nøkkelinformasjon

Pris
1 585 000
Antall soverom
2
Fellesgjeld
2 370 000
Totalkostnad
3 955 000
Felleskostnader
6911,-/mnd
BRA
78 m²
P-rom
65 m²
Balkong
11 m²
Eierform
Andel
Status
Solgt
Etasje
2.

Kvaliteter ved boligen

 • Balansert ventilasjon
 • Hage
 • Balkong/terrasse
 • Barnevennlig
 • Bredbåndstilknytning
 • Garasje/P-plass
 • Offentlig vann/kloakk
 • Parkett
 • Sentralt
 • Turterreng
 • Utsikt

Leilighet på ett plan med 2 soverom, store vindusflater og carport.

BEGYNNELSEN PÅ ET NYTT KAPITTEL
Lys og flott 3-roms leilighet med to soverom og alt på ett plan. Gangen har god plass til garderobe. Stuen er kombinert med kjøkken på en flott måte med en åpen kjøkkenløsning på 32 kvm BRA. Her er det god plass til å invitere venner. Den åpne løsningen og de store vindusflatene sørger for fullt utbytte av dagslyset og den flotte utsikten. Fra det største soverommet er det inngang til en romslig bod med gode lagringsmuligheter. Leilighetene kommer med hver sin fine og solrike balkong. Enten du befinner deg på bakkeplan eller i 2. etasje med utsikt over området, er disse uteplassene skapt for at du skal kunne gjøre det du aller helst vil - bo godt og
enkelt i splitter ny bolig. Det er trapp opp til leilighetene i 2. etasje. I tillegg har leiligheten egen plass til bilen i carporten.

Innhold
Gang, stue, kjøkken, 2 soverom, bad/vaskerom og bod. Balkong. Carport med sportsbod.
BRA 77,9 kvm P-rom 65 kvm

Bjarne Nyrud
Bjarne Nyrud
Salg- og markedsansvarlig
975 12 544
Bernhard Olsen AS
Telefon: 75 12 88 22
Adresse: Håndverksgt. 7, Grubhei, 8610 Mo i Rana

Meld din interesse

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle interesse for prosjektet.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, doato/tidspunkt, melding.

Du kan i tillegg be om å få sendt prosjektet på e-post.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig kontaktperson på Nordbohuskontoret. Dersom er benyttes en eiendomsmegler på prosjektet – så vil kontakt informasjonen også deles med denne for oppfølging av din interesse.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra Nordbohus.

Nordbohus AS, 26.07.18

Til salgs i nærheten