Flytebrygge
Unik beliggenhet i sjøkanten. Leiligheter og tomannsbolig.
Illustrasjon fra tomannsbolig. Oppholdsrommene i boligen er lyse og luftige. Her har du mange muligheter for innredning. Kjøkkenet er fra Nygård og har slette, grepsløse fronter.
Illustrasjon fra tomannsbolig. innvendig vil du nyte godet av gode, gjennomtenkte planløsninger som utnytter plassen til det fulle, som slipper lyset til og gir en god romfølelse.
Illustrasjon fra bad i tomannsbolig. Lyst og lekkert med moderne materialvalg.
Illustrasjon leilighet. La balkongen blir en forlengelse av stuen hvor du kan nyte en kaffekopp ute før arbeidsdagen starter, og nyte varme sommerkvelder etter middag.
Illustrasjon fra leilighet. Innvendig vil du nyte godt av gode, gjennomtenkte planløsninger som utnytter plassen til det fulle, som slipper lyset til og gir en god romfølelse.
Illustrasjon fra bad i leilighet. Moderne bad med vegghengt wc, vask og dusjsone.

Nøkkelinformasjon

Priser
Fra kr 1 580 000 til kr 1 980 000
Antall rom
2
Areal
Fra 78 kvm til 106 kvm
Adresse
Sømnaveien, Brønnøysund
Status
Salget er igang
Totalt antall boliger
6
Antall ledige
6
Visning
Ta kontakt for å avtale visning

Brønnøysund Brygge - nyt livet ved sjøkanten.

Helt nede ved sjøkanten i Sømnaveien skal det bygges leiligheter i firemannsbolig og en moderne tomannsbolig. Alle boligene får en fantastisk utsikt, og med sjøen som nærmeste nabo, vil dette gi deg en helt spesiell følelse av luft, rom og lys. Boligene har vindu som er plassert slik at du kan nyte de unike omgivelsene til det fulle.

Leilighetene har et bruksareal på 78 kvm til 92 kvm BRA og tomannsboligene er på 106 kvm BRA. Alle boligene har praktiske planløsninger med solrike uteplasser og carport til bilen. Å flytte inn i en helt ny bolig gir mange fordeler. Du slipper å bekymre deg over særlig vedlikehold eller arbeid som må gjøres på boligen i flere år frem i tid.

Fasiliteter som barnehager, skoler og butikker ligger i umiddelbar nærhet. I Brønnøy finner du fine muligheter for friluftsliv. Her kan du gå på fjellturer etter merkede løyper, fiske i fjellvann eller bruke en av landets vakreste skjærgårder til bading og fisking. Nærområdet byr på en rekke fine turmuligheter. Svarthopen er av de mest populære og mest brukte friluftsområdene ved Brønnøysund, en grønn lunge i strandsonen mellom flyplass, boligområder, skoletun og idrettsområde. Løypa er svært populær blant joggere.

Brønnøysund Bryggee blir et godt sted å leve! Klikk her for Finn-annonse.

Kortfattet leveranse

Boligene leveres med gjennomgående god standard, moderne løsninger og smakfulle materialvalg. Det blir i tillegg mulighet for individuelle tilpasninger gjennom et utvalg av materialer, farger og interiør slik at du som kjøper kan sette ditt eget preg på ditt nye hjem.

Kjøkken
Komplett kjøkken fra Nygård med integrerte hvitevarer.

Garderobe/Bad
Garderobe i hvit farge. Baderomsinnredning fra Nygård i hvit
utførelse. Vegghengt toalett og dusjvegger.

Overflater på alle våtrom
Baderomsplater med flismønster på vegg. Keramiske fliser
på gulv. Overflatebehandlede takplater, farge hvit.

Alle tørre rom
Malte Walls2paint veggplater i lys farge på vegg.
15 mm eikeparkett på gulv. Overflatebehandlede takplater, farge hvit.

Utvendig
Liggende kledning i Møre Royal, malt. Vinduer fra Nordan. Dører fra Swedoor.

Oppvarming
Vedovn Duo 5 fra Nordpeis og elektriske varmekabler på våtrom, og på gang i 1. etg. Luft/luft varmepumpe
monteres i 2. etg.

Uteplass
Romslig veranda med glasrekkverk som har adkomst fra stue i 1 (2) etg.

Dokumenter

Finn reisetider og avstander

Fra

Til

Tid og avstand

clock ikon

.

pin ikon

Meld din interesse

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle interesse for prosjektet.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, doato/tidspunkt, melding.

Du kan i tillegg be om å få sendt prosjektet på e-post.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig kontaktperson på Nordbohuskontoret. Dersom er benyttes en eiendomsmegler på prosjektet – så vil kontakt informasjonen også deles med denne for oppfølging av din interesse.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra Nordbohus.

Nordbohus AS, 26.07.18
Bjarne Nyrud
Bjarne Nyrud
Salg- og markedsansvarlig
Tlf
975 12 544
Bernhard Olsen AS
Telefon
E-post
bjarne.nyrud@nordbohus.no
Adresse
Håndverksgt. 7, Grubhei, 8610 Mo i Rana