Bokfinkveien - ny tomannsbolig. Bolig 6b

Nøkkelinformasjon

Pris
1 673 000
Antall soverom
3
Fellesgjeld
2 502 000
Totalkostnad
4 175 000
Felleskostnader
6884,-/mnd
BRA
151 m²
P-rom
100 m²
Eierform
Andel
Status
Ledig

Kvaliteter ved boligen

 • Balansert ventilasjon
 • Gjesteparkering
 • Hage
 • Balkong/terrasse
 • Barnevennlig
 • Bredbåndstilknytning
 • Garasje/P-plass
 • Offentlig vann/kloakk
 • Peis/ildsted
 • Sentralt
 • Turterreng
 • Utsikt

Moderne tomannsbolig med høy standard

1. etasje:
Teknisk rom / Bod:
Ved inngangspartiet har man en uisolert sportsbod samt et teknisk rom /bod.

Entrè:
Fra carport og inngangsparti kommer man inn til en romslig entre med stor skyvedørsgarderobe. Fra gangen er det inngang til bad/vaskerom, 3 soverom og bodareal under trappen. Entrèen har lysmalte vegger, flislagt gulv med varmekabler og malt himling. Trapp opp til 2. etasje.

Bad / Vaskerom:
Moderne bad med flis på gulv, våtromsplater på vegger og malt himling. Varmekabler i gulv. Her er det montert servant med underskap, speil med oppbevaringsplass, dusjkabinett, vegghengt toalett, opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Rikelig med benke- og skapplass for klesvasken.

Soverom:
Rommene har lysmalte vegger hvorav en fondvegg, laminat på gulv og malt himling. Hovedsoverommet med skyvedørsgarderobe og resterende to soverom med garderobeskap. Fra hovedsoverommet har man også utgang til overbygd terrasse.

2. etasje:
Stue / kjøkken
Man kommer inn i en lys og åpen stue med en god takhøyde og gjennomlys. Stuen har lysmalte vegger hvorav en fondvegg, laminat på gulv og malt himling. Vedovn fra Nordpeis er sentralt plassert i rommet. Fra stuen er det utgang til balkong med rekkverk av glass. Her er det god plass til sittegruppe. Utebelysning, stikkontakt og bodareal. Perfekt for vinterlagring av grill og utemøbler.

Stuen går over til kjøkken med kjøkkenøya som et naturlig skille. Innredning fra Møbelkjøkken i lys farge og slette fronter. Integrerte hvitevarer som kjøl/frys, platetopp, stekeovn og oppvaskmaskin fra Electrolux. God arbeidsflate med vindu over benkeplaten. Foliert plate på vegg i stekesonen.

Toalettrom:
Fra kjøkkenet har man, via en mellomgang, et toalettrom med servant.

Bjarne Nyrud
Bjarne Nyrud
Salg- og markedsansvarlig prosjektmarked
975 12 544
Nordbohus Bernhard Olsen
Telefon: 75128822
Adresse: Håndverksgt. 7, Grubhei, 8610 Mo i Rana

Meld din interesse

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle interesse for prosjektet.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, doato/tidspunkt, melding.

Du kan i tillegg be om å få sendt prosjektet på e-post.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig kontaktperson på Nordbohuskontoret. Dersom er benyttes en eiendomsmegler på prosjektet – så vil kontakt informasjonen også deles med denne for oppfølging av din interesse.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra Nordbohus.

Nordbohus AS, 26.07.18

Til salgs i nærheten