Bli kjent med vår nye eneboligselger

Stein Rune Bjerkli hos Nordbohus Bernhard Olsen AS

Vi er veldig glade for at vi kan styrke laget vårt og ønske Stein Rune velkommen som vår nye eneboligselger. Vi har tatt en kjapp prat med han, slik at også dere kan bli litt bedre kjent med han.

Hvem er du og hvilken bakgrunn har du?

- Jeg er en 5 barnsfar (mine, dine og vår) som utenom jobb har interesse for friluftsliv og er karatetrener. Jeg har bakgrunn som tømrer og byggtekniker og har jobbet i nærmere 10 år med salg av Rana Hytta. Jeg har også vært distriktssjef i Haki AS med ansvar for Nord-Norge og Trøndelag.

Hva tenker du er det viktigste Bernhard Olsen AS kan gjøre for sine kunder og hva tenker du er de viktigste områdene å fokusere på for kundene?   

- Det jeg mener er noe av det viktigste vi kan gjøre for våre kunder, og som jeg kommer til å fokusere på, er å gi kundene våre trygghet i byggeprosessen. At de skal være sikre på at vi har kunnskapen og er kompetente til å ivareta deres behov gjennom hele prosessen. For Bernhard Olsen sin del vil det være å levere det som er avtalt og sørge for god kvalitet på hele leveransen. Vi skal sørge for å gi kundene forutsigbarhet ved å bistå fra oppstart til ferdig levert produkt fra A til Å.  Dette gjennom tomtebefaring, søknad og kvalifisert byggeledelse. Vi må også nevne elementer bygd i fabrikk, som blant annet er viktig for fuktkontroll og kortere byggetid osv.  Det er også en trygghet for kundene at vi i Nordbohus, som eneste husleverandør, har teknisk godkjenning fra SINTEF. For kundene er det viktig å fokusere på planleggingen med tanke på at deres behov og ønsker skal komme innenfor hva tomten og finansieringen vil tillate.

Det går godt hos Bernhard Olsen og det er stor aktivitet, men ser du også noen utfordringer for byggebransjen framover?  

- Jeg tenker at bransjen har en noe større utfordring med tanke på tomtetilgang og finansiering etter at reglene i bankene ble endret. Retningslinjer kan endres, det samme med forskrifter og annen lovgivning, men vi etterstreber uansett å være både trygg og fleksibel, slik at kundene opplever at vi er den profesjonelle og trygge leverandøren de trenger. Å kjøpe og bygge bolig er et vanskelig valg, både økonomisk og emosjonelt, det er mye som skal stemme og mange valg å ta i en slik prosess. Vi skal sørge for at dette blir trygt og oversiktlig og ikke minst at kundene våre sitter igjen med en opplevelse av at vi har levert det vi har lovet.

Du kan ta direkte kontakt med Stein Rune på telefon 75 12 88 30/488 53 440