Om området

Om området

Røros og Os med omegn, er et svært attraktivt opplevelseområde for innbyggerne i hele Trøndelag. Med hytte i Røros kan man dra nytte av alle de tilbud man finner både i naturen, i nærområde og inne i Røros sentrum. Ønsker man å benytte seg av det rike kultur- og handelslivet på Røros, er det kun en 10 - 15 minutters kjøretur unna. Fjellregionen er videre kjent for sitt vinterklima. Her har du garantert snø frem til påske og vel så det. 

Hytten ligger kun et steinkast (750 meter) fra alpinbakken og lysløypen for langrenn og skiskyting. Til sommeraktivitet har anlegget markerte løyper for stisykling og asfalterte løyper for rulleski. Området har også nydelig turterreng. Om du velger topptur på Hummelfjell eller vandring innover vakre seterdaler får du en avslappet og rolig opplevelse. Flyplass ligger kun 15 minutter unna, med direkte forbindelse til Oslo Lufthavn. 

Meld din interesse

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle interesse for prosjektet.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, doato/tidspunkt, melding.

Du kan i tillegg be om å få sendt prosjektet på e-post.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig kontaktperson på Nordbohuskontoret. Dersom er benyttes en eiendomsmegler på prosjektet – så vil kontakt informasjonen også deles med denne for oppfølging av din interesse.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra Nordbohus.

Nordbohus AS, 26.07.18
Uten bilde
Per Torgeir Oshaug
Daglig leder
Tlf
901 30 585
OS Entreprenør
Telefon
901 30 585
Adresse
Kopparleden 9872, 2550 Os i Østerdalen