Hus nr 7

Nøkkelinformasjon

Antall soverom
3
BRA
145 m²
P-rom
124 m²
Eierform
Selveier
Status
Ledig
Etasje
2.

Kvaliteter ved boligen

  • Balkong/terrasse
  • Barnevennlig
  • Garasje/P-plass
  • Sentralt
  • Turterreng
  • Utsikt

Arkitekttegnet boliger i kjede med takterrasse, hems og carport

Stor og god bolig som gir plass nok til å være sammen, og til å være litt for seg selv.

To bad, hvorav ett er ekstra stort. 3 soverom med mulighet for å tilpasse til 4 soverom. Godt med lagringsplass i flere boder og hems.

Store vindusflater i stue/kjøkken gir luft, lys og en herlig romfølelse. Ekstra takhøyde gir muligheten for hems i boligene, et fristed for barna eller kanskje ekstra overnattingsplass for gjester. Hage foran og bak boligen tar denne følelsen av albuerom også utendørs. Store takterrasser og egen carport.

Et helt nytt hus gir godt inneklima, og ingen grunn til oppussing på mange år. 

Boligen har ikke boplikt. 

Gjennomført og god standard

I Håmmålsfjellveien får dere en bolig med meget god standard. Har dere likevel lyst til å gjøre den unik, finnes det flere muligheter for tilvalg endringer. Jo tidligere dere kommer inn i prosjektet, jo enklere er det å gjøre tilvalg og skape sin egen bolig.

Boligene leveres med flislagte bad, samt flislagte gulv i gang og malte, glatte flater. Kjøkken- og baderomsinnredning leveres av høy kvalitet, og passer fint inn i boligen. Det er også ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning, noe som gir dere et friskt og godt inneklima. Med store vindusflater er boligene både innbydende, lyse og trivelige. Her er alt dere trenger. 

Uten bilde
Per Torgeir Oshaug
Daglig leder / boligrådgiver
901 30 585
OS ENTREPRNØR AS
Telefon: 62 49 70 00
Adresse: Kopparleden 9872

Meld din interesse

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle interesse for prosjektet.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, doato/tidspunkt, melding.

Du kan i tillegg be om å få sendt prosjektet på e-post.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig kontaktperson på Nordbohuskontoret. Dersom er benyttes en eiendomsmegler på prosjektet – så vil kontakt informasjonen også deles med denne for oppfølging av din interesse.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra Nordbohus.

Nordbohus AS, 26.07.18

Til salgs i nærheten