Bygging igangsatt
Foto av leilighetene på ett plan. Byggingen er igangsatt.
Skissetegning av tomannsboligene
Foto av kjøkken. Leilighetene leveres med moderne kjøkkeninnredning, type Huseby Agil. De store vindusflatene slipper inn mye dagslys.
Plantegning. Bo godt og praktisk på ett plan.

Gjøsvika - populært boligområde 1 km fra sentrum

Leilighetene ligger i et nyere og populært boligområde i Gjøsvika, ca 1 kilometer fra Røros sentrum. Her er man omkranset av moderne bolighus og hyggelige naboer. Nærhet til barnehager- og skoler, skiløyper, naturopplevelser og omgivelser som skaper et trygt lekemiljø for barna.

Nøkkelinformasjon

Priser
Kr 2.588.875
Antall rom
2
Areal
78
Adresse
Gjøsvika
Status
Bygging igangsatt
Totalt antall boliger
4
Antall ledige
4
Visning
Ta kontakt for å avtale visning

Lettstelt leilighet på ett plan med 2 soverom

Her får du en lettstelt og praktisk bolig på ett plan med garasje. Boligen har kjøkken med spiseplass og åpen løsning mot stue, hvor det er direkte utgang til terrassen. Kjøkken-innredning fra Huseby med integrerte hvitevarer. Leiligheten har to soverom, separat vaskerom/teknisk med plass for garderobeplass. Romslig bad med innredning 120 cm heldekkende servantplate, dusj med slagdører. Stor gang med plass for garderobe.

Innhold:
Stue, kjøkken, 2 soverom, bad, vaskerom/bod og hall. Garasje og sportsbod.
BRA 77,7 kvm
Utvendig garasje/bod 23 kvm
P-rom 77,7 kvm
BRA totalt 100,7 kvm (inkl.garasje)

Komplett leveranse

Komplett leveranse der vi tar med alle kostnader, tomt, påkoblings-avgifter (vann/avløp),samt dokumentavgift av tomteverdien. Skjøte og seksjonering er også iberegnet. Tilknytning for bredbånd er ikke tatt med, kun tomrør lagt inn i hver leilighet.

Finn reisetider og avstander

Fra

Til

Tid og avstand

clock ikon

.

pin ikon

Meld din interesse

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle interesse for prosjektet.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, doato/tidspunkt, melding.

Du kan i tillegg be om å få sendt prosjektet på e-post.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig kontaktperson på Nordbohuskontoret. Dersom er benyttes en eiendomsmegler på prosjektet – så vil kontakt informasjonen også deles med denne for oppfølging av din interesse.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra Nordbohus.

Nordbohus AS, 26.07.18
Uten bilde
Os Entreprenør v/ Per Torgeir Oshaug
Telefon
E-post
pt@osentreprenor.no
Adresse
Kopparleden 9872, 2550 Os i Østerdalen