Bilde av Roger og Kolbjørn fra Nordbohus Orkland

Skal realisere boligdrømmen for enda flere trøndere

Ditt lokale byggefirma i Orkland, KR Bygg, har nå blitt en del av Nordbohus. Med en så solid aktør i ryggen blir vi særdeles godt rustet til å realisere boligdrømmen for enda flere trøndere.

 

Tar stafettpinnen videre

Nordbohus er tilbake i Orkland! For ja, vi har jo tross alt eksistert her før også. Den gang under navnet Nordbohus Orkdal. KR Bygg har bygget nytt og rehabilitert gammelt i Orkland siden 2008. Nå tar vi stafettpinnen videre og gleder oss til et nytt kapittel med Nordbohus her i regionen.

 

Hva blir annerledes?

Vi skal fortsette å tilby de samme tjenestene som før, tuftet på den samme lokale kjennskapen og kvaliteten. Du vil fortsatt se de samme kjente fjesene kjøre rundt om i nærområdet.

 

 

Det at vi nå har blitt en forhandler i Nordbohus Orkland, betyr at vi har fått tilgang på et svært verdifullt nettverk. Nordbohus er en av Norges største boligleverandører, og har blant annet gode ordninger for at vi skal få utvikle vår kompetanse videre. Dette gir trygghet for oss og for kundene.

 

Roger Sivertsen, daglig leder i Nordbohus Orkland / KR Bygg

 

Satser mer på enebolig

Den største forskjellen er at vi nå satser mer på bygging av nye hus. Vi har naturligvis adoptert boligkonseptet til Nordbohus. Nå kan vi levere alle de flotte husmodellene i sortimentet til Nordbohus her i Orkland.

Vi opplever en stor interesse for å bygge hus i vårt nærområde. Boligmarkedet er i sterk vekst, og det er stor etterspørsel etter både tomter og boliger. Også i Orkland er det den moderne stilen som regjerer på boligfronten. Folk her har virkelig fått sansen for den minimalistiske stilen med en røffere fasade, rette linjer og store vinduer.

 

 

Jeg har gjort meg godt kjent med alle eneboligene i huskatalogen. Eneboligene i funkisstil kommer nok til å slå godt an her i Orkland. Selv er jeg veldig begeistret for eneboligene Struktur og Samspill – to tøffe og ganske unike hus.

 

Roger Sivertsen, daglig leder i Nordbohus Orkland KR Bygg

Det moderne funkishuset Struktur fra Nordbohus
Eneboligen Struktur har utseende som et typisk funkishus. Flatt tak, store vindusflater og en kombinasjon av materialer i eksteriøret gir et moderne og stilrent uttrykk.

 

Det moderne atriumshuset Samspill fra Nordbohus
Eneboligen Samspill er den bestselgende eneboligen til Nordbohus så langt i 2022.
Åpen stue- og kjøkkenløsning i moderne hus fra Nordbohus
Samspill er helt unik, innvendig som utvendig. En fantastisk enebolig som fungerer for familier i alle livets faser.

 

Se alle husmodellene og finn din favoritt

 

Planen fremover

Vi i Nordbohus Orkland / KR Bygg håper nå å ta en solid posisjon som den foretrukne boligleverandøren i markedet. Samtidig ønsker vi å ha like mye fokus på rehabilitering og tilbygg/påbygg både for privatpersoner, bedrifter og offentlige institusjoner. Vi skal være en komplett og allsidig leverandør av tømrertjenester for kunder i Orkland, Trondheim, Melhus, Skaun, Rindal og Heim.

 

Har du planer om å bygge hus?

Du vet hvor du finner oss! Vi holder til på samme sted som vi alltid har gjort. Avtal et uforpliktende møte med en av våre boligrådgivere og kom ett steg nærmere boligdrømmen. Vi gleder oss til å se deg!