Lysthusflata

- Disse 5 eneboligene vet vi vil passe for Lysthusflata

Med den fantastiske utsikten fra Lysthusflata i bakhodet, har Nordbohus Orkland håndplukket fem boliger som garantert vil huke av på mange av boksene for din drømmebolig. Boligene gir deg store vindusflater og kan tilpasses både de skrå og flate tomtene i Lysthusflata.

 

Det er ingen tvil om at tomtene vil få en fantastisk beliggenhet. Vårt ønske er at du skal kunne flytte rett inn, sette deg ned i godstolen og nyte en kaffekopp fremfor Orkangers soloppgang.

 

Kolbjørn Sivertsen, selger i Nordbohus Orkland 

 

Våre håndplukkede boliger 

I utvalget er det lagt vekt på å finne både større og mer arealeffektive boliger, med ulike prisklasser og kvaliteter. Nordbohus Orkland sine arkitekter hjelper deg gjerne med å tilpasse drømmehjemmet til drømmetomten. Markedet i Orkanger har vist interesse for både funkishus og mer tradisjonelle boliger, så her er det laget en god samling med noe som passer for alle. Tomten kjøpes gjennom EiendomsMegler 1 Orkanger, og vi i Nordbohus Orkland kan bygge din drømmebolig i Lysthusflata.

Vi har også et bredt spekter med andre hus som selvsagt også kan bygges i Lysthusflata.

 

 

Boligen Samspill er den bestselgende eneboligen til Nordbohus så langt i 2022.
Eneboligen Samspill er den bestselgende eneboligen til Nordbohus så langt i 2022.
Boligen Nova eksteriør
Utsikten kan nytes fra flere steder med unik toppterrasse og store vindusflater.

Skreddersys dine behov

Alle våre standard eneboliger er tegnet med funksjonalitet i fokus. Et hus skal ikke bare være pent å se på og trivelig å bo i. Det skal utnytte arealet godt, kreve minimalt med vedlikehold, og inneholde smarte løsninger som gjør hverdagen enklere. Du kan også sette din egen vri på det! Bygg huset større eller mindre, flytt stue og kjøkken til en annen etasje, legg til en vinterhage eller gjør andre tilpasninger som gjør huset perfekt for deg og dine. Ønsker du deg noe helt unikt, så kan du også få en arkitekttegnet enebolig hos Nordbohus Orkland. Det gode samspillet mellom kunde, forhandler og arkitekt fører ofte til den beste løsningen for både kunden, tomten og omgivelsene. Den store fordelen med å bruke Nordbohus-arkitektene er at vi ikke bare tegner huset; vi bygger det også. Det gjør prosessen smidigere for deg som kunde, og du får færre aktører å forholde deg til.

Landskapet i Lyshusflata
Landskapet i Lysthusflata.

 

 

Det er ikke noen tvil at denne utsikten trenger en bolig med store vindusflater. De som flytter inn i nytt hus på Lysthusflata er virkelig heldige - her har man skogens ro!

 

Kolbjørn Sivertsen, selger i Nordbohus Orkland