Skogstua Park
Velkommen til Skogstua Park. 6 nye leiligheter sentralt på Fannrem.
Illustrasjon fra balkong.
Illustrasjon fra kjøkken/stue
Illustrasjon av fasade
Illustrasjon fasade

Nøkkelinformasjon

Priser
Fra kr 2.690.000 - 2.890.000
Antall rom
2
Areal
70 kvm
Adresse
Fannrem
Status
Salget er igang
Visning
Ta kontakt for å avtale visning

Velkommen til Skogstua Park - prisgunstige leiligheter i rolige omgivelser.

Seks nye og flotte leiligheter i seksmannsbolig. Leilighetene er fordelt over 2 etasjer.1.etasje med mulighet til å gå rett ut i hagen eller 2. etasje der leilighetene får en stor balkong. Fra en romslig entrè kommer du rett inn i stuen som har en åpen kjøkkenløsning. Stuen leveres bla.a med peisovn. Det er 2 soverom i leiligheten og sammen med et praktisk bad og en liten lagringsbod er dette en bolig for deg som ønsker gode løsninger.

Innhold
6 helt nye selveierleiligheter på Fannrem.
Hver leilighet inneholder bl.a:
- entre
- innvending bod
- bad
- åpen stue/kjøkken
- 2 soverom
- markterrasse eller balkong
- parkering i carport
- sportsbod

Sentral beliggenhet på Fannrem

Sentral beliggenhet på Fannrem. Også meget kort vei til Orkanger sentrum. På Orkanger har man alt innenfor kort rekkevidde, bl.a sentrumsnær Idrettspark med Idrettshall, klatrehall, friidrettsbane, hovedarena for fotball, trekunstgressbaner, Orklandsbadet og Folkehelsesenter. Nærmeste nabo til Idrettsparken er friluftsområdet Gammelosen med tursti, badeplasser, benker og sittegrupper. Vedlikeholdsarbeidet i Gammelosen blir gjort av flere frivillige og velforeninger. Det er mange muligheter
for bading fra tre sandstrender, padling og kajakkroing.

Les mer om prosjektet her.

Hvorfor kjøpe nytt?

Det kan fort bli besparende over tid å velge å kjøpe en ny bolig i stedet for en bolig som trenger restaurering innen kort tid. Og ingenting slår den følelsen av å flytte inn i noe helt nytt som man kan forme til sitt nye hjem.

Meld din interesse

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle interesse for prosjektet.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, doato/tidspunkt, melding.

Du kan i tillegg be om å få sendt prosjektet på e-post.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig kontaktperson på Nordbohuskontoret. Dersom er benyttes en eiendomsmegler på prosjektet – så vil kontakt informasjonen også deles med denne for oppfølging av din interesse.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra Nordbohus.

Nordbohus AS, 26.07.18
Uten bilde
Eiendomsmegler1 v/Jørgen Rostad
Telefon
E-post
Jorgen.Rostad@em1.no
Adresse
Kongens gate 2, 7434 Trondheim