Innflytting april 2020

Fremdrift

Klikk på de ulike stegene for å lese mer

Salgsstart

Velkommen til 2. byggetrinn på Lykkja! Her kommer de fire siste leilighetene i det meget sentrale og attraktive boligprosjektet i Rindal sentrum.

Salgsstart

Lykkja byggetrinn 2

Rindal sentrum - Lykkja Byggetrinn 2 - Meget sentralt og attraktivt leilighetsprosjekt. UTSOLGT!

Prosjektet består av totalt åtte leiligheter fordelt på to byggetrinn. Alle 8 leiligheter er solgt på Lykkja men ta kontakt for info om kommende prosjekter.

Her kan du velge blant to leilighetstyper, hvorav den ene typen har to soverom og den andre har tre. Videre vil leilighetene bestå av gang, et pent flislagt bad, praktisk bod for oppbevaring og en åpen stue- og kjøkkenløsning med utgang til solrik veranda.

Nordbohus Orkladal har lagt vekt på å lage gode planløsninger som vil gi høy bokvalitet og som vil passe for de fleste, uansett alder og livssituasjon. Her har man blant annet lagt til rette for varme i gulvet og god plass på kjøkkenet. 

Leilighetene leveres med løfteplattform for enkel adkomst også i andre etasje. 

Parkering i egne carporter hvor det også er bod.

Ta kontakt dersom du er interessert! Her er det førstemann til mølla!

Meld din interesse

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle interesse for prosjektet.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, doato/tidspunkt, melding.

Du kan i tillegg be om å få sendt prosjektet på e-post.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig kontaktperson på Nordbohuskontoret. Dersom er benyttes en eiendomsmegler på prosjektet – så vil kontakt informasjonen også deles med denne for oppfølging av din interesse.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra Nordbohus.

Nordbohus AS, 26.07.18
Bernt Skarsvåg
Bernt Skarsvåg
Eiendomsmegler
Tlf
97983242
E-post
Aktiv Eiendom
Telefon
E-post
bosk@aktiv.no
Adresse
6657 Rindal