UTSOLGT!

Fremdrift

Klikk på de ulike stegene for å lese mer

Grunnarbeider

Grunnarbeider

Oppsetting av råbygg

Oppsetting av råbygg

Innvendige arbeider

Innvendige arbeider

Lykkja byggetrinn 1

Velkommen til et meget sentralt og attraktivt boligprosjekt i Rindal sentrum.

Leilighet B 101 leveres med gulvvarme på stue, kjøkken og gang. Gulvvarmen er av typen Elflex folie varmeanlegg 60w/kvm.

Prosjektet besår av totalt åtte leiligheter fordelt på to byggetrinn, hvor der er solgt 5 av 8 leiligheter. Ta kontakt for avtale før det er for sent! 

Her kan du velge blant to leilighetstyper, hvorav den ene typen har to soverom og den andre har tre. Videre vil leilighetene bestå av gang, et pent flislagt bad, praktisk bod for oppbevaring og en åpen stue- og kjøkkenløsning med utgang til solrik veranda.

VIBO har lagt vekt på å lage gode planløsninger som vil gi høy bokvalitet og som vil passe for de fleste, uansett alder og livssituasjon. Her har man blant annet lagt til rette for varme i gulvet og god plass på kjøkkenet. 

Leilighetene leveres med løfteplattform for enkel adkomst også i andre etasje. 

Parkering i egne carporter hvor det også er bod.

 

Se "Finn din bolig" i toppmenyen for å lese mer om leilighetene, samt finne oversikt over ledige leiligheter.

Meld din interesse

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle interesse for prosjektet.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, doato/tidspunkt, melding.

Du kan i tillegg be om å få sendt prosjektet på e-post.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig kontaktperson på Nordbohuskontoret. Dersom er benyttes en eiendomsmegler på prosjektet – så vil kontakt informasjonen også deles med denne for oppfølging av din interesse.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra Nordbohus.

Nordbohus AS, 26.07.18
Bernt Skarsvåg
Bernt Skarsvåg
Eiendomsmegler
Tlf
97983242
E-post
Aktiv Eiendom
Telefon
E-post
bosk@aktiv.no
Adresse
6657 Rindal