Nye leiligheter
Illustrasjon av fasade
Illustrasjon av stue/kjøkken
Illustrasjon fasade
Illustrasjon fra soverom
Illustrasjon av 4-mannsboliger

Nøkkelinformasjon

Priser
Fra kr 2.890.000 - 2.990.000
Antall rom
2
Areal
70 kvm
Status
Salget er igang
Visning
Ta kontakt for å avtale visning

Klemmetsmo Park - Prisgunstige og familievennlige leiligheter

Velkommen til Klemmetsmo Park! Her kan du flytte inn i din helt nye leilighet og bli en del av dette sentrale men rolige området. Leilighetene får god nyboligstandard og byr bl.a på egen balkong, 2 soverom, romslig bad, helt nytt kjøkken og parkeringsplass i carport. Ta kontakt med megler i dag for en gjennomgang!

Les mer om prosjektet her.

Flott beliggenhet på attraktive Evjen

Helt ny 4-mannsbolig nært nok til alt du behøver i hverdagen og hvor alt er nytt.

​Flott nyboligstandard hvor du kan bli den første som bor i boligen! Lyse materialvalg gir en tidløs bolig hvor du også kan være med å påvirke utseende via tilvalg. Se leveransebeskrivelse i salgsoppgaven.

​Flott beliggenhet på attraktive Evjen. Det er umiddelbar nærhet til Evjen barneskole, Orkdal videregående skole, Evjen barnehage, buss m.m. Også kort vei til Orkanger sentrum med de fleste servicefunksjoner.

Meld din interesse

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle interesse for prosjektet.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, doato/tidspunkt, melding.

Du kan i tillegg be om å få sendt prosjektet på e-post.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig kontaktperson på Nordbohuskontoret. Dersom er benyttes en eiendomsmegler på prosjektet – så vil kontakt informasjonen også deles med denne for oppfølging av din interesse.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra Nordbohus.

Nordbohus AS, 26.07.18
Uten bilde
Eiendomsmegler1 v/ Jørgen Rostad
Telefon
E-post
Jorgen.Rostad@em1.no
Adresse
Kongens gate 2, 7434 Trondheim