3 solgte!
Nye eneboliger med flott utsikt, carport og nærhet til turterreng.

Nøkkelinformasjon

Priser
Fra kr 3.190.000 - 3.690.000
Antall rom
3
Areal
99 - 104 kvm
Adresse
Joplassen
Totalt antall boliger
13
Antall ledige
10
Visning
Ta kontakt for å avtale visning

Flytt rett inn i ny bolig

På Joplassen får du den billigste nye eneboligen i Orkdal. 

Boligene ligger flott til, med fantastisk utsikt til byen, sjøen og fjellene i området rundt. Med gangavstand til Orkanger sentrum og umiddelbar nærhet til flott turterreng, er dette stedet for deg som ønske å bo sentralt, men samtidig landlig.

Les mer om prosjektet her.

Topp beliggenhet

Boligene vil ha en flott beliggenhet i det nye boligfeltet på Joplassen. Flotte sol- og utsiktsforhold, carport, praktiske planløsninger og kort vei til helårs turterreng er noen av kvalitetene disse boligene har å by på. 

Meld din interesse

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle interesse for prosjektet.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, doato/tidspunkt, melding.

Du kan i tillegg be om å få sendt prosjektet på e-post.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig kontaktperson på Nordbohuskontoret. Dersom er benyttes en eiendomsmegler på prosjektet – så vil kontakt informasjonen også deles med denne for oppfølging av din interesse.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra Nordbohus.

Nordbohus AS, 26.07.18
Jørgen Rostad
Jørgen Rostad
Eiendomsmegler
Tlf
92806483
Nordbohus Orkladal
Telefon
E-post
orkladal@nordbohus.no
Adresse
Tverradkomsten 21, 7300 ORKANGER