Solgt!
Nå har du muligheten til å kjøpe deg en splitter ny enebolig med sjøutsikt. Boligene har stor takterrasse, 3 soverom og carport til bilen.
Vi har utviklet boligen slik at du får den plassen du trenger, pakket inn i et stramt og moderne design.
Boligen har store vindusflater, noe som gir en lys og luftig romfølelse.
Den åpne løsningen mot spiseplass og stue gjør dette til en svært sosial sone og et naturlig samlingspunkt.
Plantegning 1. etasje
Plantegning 2. etasje
Lev et behagelig liv i nærheten av naturen, ulike servicetilbud, skole og barnehager.
Rett nedenfor boligene ligger sjøen med svaberg og utsikt mot Sunnmørsalpene.

Nøkkelinformasjon

Priser
Fra kr 4.250.000
Antall rom
3-4
Areal
164 kvm
Adresse
Rotmyrvegen
Status
Salget er igang
Totalt antall boliger
2
Antall ledige
0
Visning
Ta kontakt for å avtale visning

Idyll i Rotmyrfjørå

I Rotmyrfjørå på Roald har du muligheten til å sikre deg en splitter ny enebolig på endetomt i naturskjønne omgivelser med fantastisk utsikt over sjøen. Fra tomta er det kort vei til butikk, barnehage, barneskole, idrettsanlegg og ei idyllisk småbåthavn. I umiddelbar nærhet finnes flotte fjell, turstier og opparbeidet sandvolleybane – tilrettelagt for store og små. Rett nedenfor boligene ligger sjøen med svaberg og utsikt mot Sunnmørsalpene. Det er flere badestrender i gang- eller sykkelavstand. Området er svært solrikt og på baksiden av boligene vil du kunne nyte ettermiddag- og kveldssolen til langt på kveld. Det er ca 15-20 km til kommuneadministrasjonen på Valderøya og ca 25 km til Ålesund via undersjøiske tunneler. Det er ingen tvil om at Roald og Vigra er et attraktivt område å bosette seg på. Her har det vært stor vekst de siste årene og utviklingen fortsetter. Det betyr mange, nye spennende muligheter for innbyggerne.

Moderne eneboliger i rekke med takterrasse

Noen ganger må en benytte sjansen når anledningen byr seg. Dette kan være et slikt tilfelle. Endelig kan du og din familie flytte inn i den boligen dere alltid har drømt om. Med den plassen og de romløsningene dere alltid har drømt om. Plass til gjester, å dyrke hobbyer, selskap og hverdag. Vi har utviklet boligen slik at du får den plassen du trenger, pakket inn i et stramt og moderne design.

Første etasje
I denne boligen får du den plassen du trenger. En effektiv og velorganisert planløsning gir deg maksimalt for pengene. Her kan barna regjere. 2 gode soverom, egen tv-stue, romslig bad, i tillegg til et separat vaskerom. Fra det ene soverommet er det direkte utgang til en hyggelig hage. Her er mulighetene mange og plass til det meste.

Andre etasje
Når du kommer opp trappen til 2. etasje finner du boligens allrom. Kjøkkenet er husets hjerte. Spisestuen har fått hedersplassen, med god plass til å forlenge til skikkelig langbord når gjestene samles. Stuen og kjøkkenet har flere soner, som gir både en spennende romfølelse og er veldig praktisk. Stuen har direkte utgang til en koselig balkong. I samme etasje har du i tillegg 1 soverom og et bad. Fra spisestuen finner du utgangen til en stor, herlig takterrasse på hele 23 kvadratmeter. Her kan dere spise middag, slappe av og sole dere, grille en god biff eller bare nyte solstrålene.

Innhold
1. etasje: Tv-stue, 2 soverom, bad, vaskerom, entre, bod. Carport og sportsbod.
2. etasje: Stue, kjøkken, spisestue, bad, gang, 1 soverom. Takterrasse.
Bolig 1 og 2
BRA 1. etasje: 66 kvm
BRA 2. etasje: 66 kvm
Garasje/utvendig bod: 24,4 kvm
 - Bolig 2: 25,2 kvm
Åpent overbygd areal: 7,2 kvm
P-rom 1. etasje: 62,8 kvm
P-rom 2. etasje: 66 kvm
BRA totalt: 163,6 kvm
- Bolig 2: 164,4 kvm
Inkl carport og overbygg
P-rom totalt: 128,8 kvm

Kortfattet leveranse

Nøkkelferdig! Smak på ordet. Kjenn på forventningen og drømmen om blanke ark og et hav av muligheter. Det er slik vi liker å tenke på boligen vi bygger for deg, der vi har lagt alt til rette for at du skal kunne skape det om fra en bolig til et hjem.

Boligene har gjennomtenkte, praktiske planløsninger.
Alle leveres nøkkelferdig, med god standard og miljøvennlig oppvarming.
Eneboligene inneholder blant annet:
- Varmekabler på badene
- Sigdal-kjøkken med glatte, hvite fronter.
- Moderne baderomsinnredning 100 cm fra Sigdal
- Alle gulv i tørre rom leveres med eikelaminat
- Vegghengt toalett forenkler renhold
- Balansert ventilasjon med varmegjenvinning
- Automatisk vannstopper- rabatt på forsikring
- Parkering i carport
- Sportsbod med lagringsmuligheter

Se "Dokumenter" for utfyllende leveransebeskrivelse.

Finn reisetider og avstander

Fra

Til

Tid og avstand

clock ikon

.

pin ikon

Meld din interesse

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle interesse for prosjektet.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, doato/tidspunkt, melding.

Du kan i tillegg be om å få sendt prosjektet på e-post.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig kontaktperson på Nordbohuskontoret. Dersom er benyttes en eiendomsmegler på prosjektet – så vil kontakt informasjonen også deles med denne for oppfølging av din interesse.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra Nordbohus.

Nordbohus AS, 26.07.18
Uten bilde
Bjarte Rørvik
Daglig leder
Tlf
459 52 075
NB Boliger AS
Telefon
E-post
bjarte@nbboliger.no
Adresse
Apotekergata 7, 6004 Ålesund