Nå har du muligheten til å kjøpe deg en splitter ny enebolig med sjøutsikt. Boligene har stor takterrasse, 3 soverom og carport til bilen. Bildet er illustrasjonsfoto og kan avvike fra leveransen
Fantastisk utsikt fra stuen i 1. etasje til både fjorden og Tresfjordbrua. Bildet er illustrasjonsfoto og kan avvike fra leveransen
Boligen har store vindusflater, noe som gir en lys og luftig romfølelse. Bildet er illustrasjonsfoto og kan avvike fra leveransen
Moderne kvalitetskjøkken med glatte, hvite fronter fra Sigdal. Integrerte hvitevarer. Bildet er illustrasjonsfoto og kan avvike fra leveransen
Fra stuen kan du nyte utsikten. Den åpne løsningen til spisestuen og kjøkkenet gir en god og luftig romfølelse. Bildet er illustrasjonsfoto og kan avvike fra leveransen

Bolig B1

Nøkkelinformasjon

Pris
4 795 000
Antall soverom
3
Fellesgjeld
0
Totalkostnad
4 795 000
BRA
186 m²
P-rom
141 m²
Balkong
44 m²
Eierform
Selveier
Status
Ledig
Etasje
2.
Visning
Ta kontakt for å avtale visning

Moderne enebolig med stor takterrasse og fantastisk utsikt

Overgang til ny bolig gir forventninger. I Remmemsvegen er det derfor lagt vekt på at du skal trives, og at det er her du får den gode følelsen.  Plass til gjester, å dyrke hobbyer, selskap og hverdag. Vi har utviklet boligen slik at du får den plassen du trenger, pakket inn i et moderne design. Boligen ligger sentralt, med alt av nødvendigheter innen en radius på ca. 1 km. Barnehage, barneskole, butikker, kjøpesenter og idrettspark med kunstgressbane, volleyballbane med mer ligger lett tilgjengelig for både store og små. Boligen har flott utsikt utover Tresfjordbrua og Remmemsbukta. Her kan man sitte mange sene kvelder på terrassen eller inne i den lune stuen og bare nyte utsikten i ro og mak. 

Første etasje

I denne boligen får du den plassen du trenger. En effektiv og velorganisert planløsning gir deg maksimalt for pengene. Her kan barna regjere. 2 gode soverom, egen tv-stue som også kan brukes som soverom, romslig bad, i tillegg til et separat vaskerom. Fra det ene soverommet/tv-stuen er det direkte utgang til en hyggelig hage. Her er mulighetene mange og plass til det meste. Både sportsbod, innendørs bod under trapp og carport ligger også tilknyttet til første etasje. Godt med lagringsplass er alltid positivt.

Andre etasje

Når du kommer opp trappen til 2. etasje finner du boligens allrom. Kjøkkenet er husets hjerte. Spisestuen har fått hedersplassen, med god plass til å forlenge til skikkelig langbord når alle gjestene samles. Stuen og kjøkkenet har flere soner, som gir både en spennende romfølelse og er veldig praktisk. Stuen og spisestuen gir direkte tilgang til har direkte utgang til en koselig balkong. I samme etasje har du i tillegg 1 soverom og et bad. Stuen og spisestuen gir begge direkte utgang til en stor, herlig takterrasse på hele 43,7 kvadratmeter. Her er det mer enn nok plass til at dere kan spise middag i sommersesongen, slappe av og sole dere, eller bare nyte solstrålene og utsikten.

Totalpris

Det tilkommer salg og oppgjørsomkostninger på kroner 30.000,- 10% av forskudd innbetales ved kontraktsinngåelse/oppstart. Resterende kjøpesum innbetales ved overtagelse.

Innhold

1. etasje: TV-stue (eventuelt ekstra soverom), 2 soverom, bad, vaskerom, entre, bod. Carport og sportsbod.
2. etasje: Stue, kjøkken, spisestue, bad, gang, 1 soverom. Takterrasse.

1. etasje

 • BRA 1. etasje: 114,1 kvm
 • P-rom 1. etasje: 69,4 kvm
 • Carport + utvendig bod: 25,7 kvm
 • Overbygg/åpent areal: 16,5 kvm

2. etasje

 • BRA 2. etasje: 71,9 kvm
 • P-rom 2. etasje: 71,9 kvm
 • Takterrasse: 43,7 kvm

BRA totalt: 186 kvm

P-rom totalt: 141,3

Kortfattet leveranse

Nøkkelferdig! Smak på ordet. Kjenn på forventningen og drømmen om blanke ark og et hav av muligheter. Det er slik vi liker å tenke på boligen vi bygger for deg, der vi har lagt alt til rette for at du skal kunne skape det om fra en bolig til et hjem. Her trenger du ikke å tenke på noe, vi tilrettelegger og ferdigstiller  i henhold til leveransebeskrivelsen. 

Boligene har gjennomtenkte, praktiske planløsninger.
Alle leveres nøkkelferdig, med god standard og miljøvennlig oppvarming.
Eneboligene inneholder blant annet:

 • Varmekabler på begge badene
 • Sigdal-kjøkken med glatte, hvite fronter.
 • Moderne baderominnredning 80 cm, 1. etg. glatte hvite fronter, speil og lys fra Sigdal
 • Alle gulv i tørre rom leveres med eikelaminat, flis på bad og vaskerom
 • Vegghengt toalett forenkler renhold
 • Balansert ventilasjon med varmegjenvinning
 • Komplett sentralstøvsuger med kontakt per etasje.
 • Automatisk vannstopper- rabatt på forsikring
 • Parkering i carport
 • Sportsbod med lagringsmuligheter

Se "Dokumenter" for utfyllende leveransebeskrivelse.

Fjordutsikt og fantastiske omgivelser

Fantastisk utsikt fra stuen i 1. etasje til både fjorden og Tresfjordbrua

Dokumenter

Kvaliteter ved boligen

 • Balansert ventilasjon
 • Hage
 • Balkong/terrasse
 • Barnevennlig
 • Garasje/P-plass
 • Offentlig vann/kloakk
 • Sentralt
 • Turterreng
 • Utsikt
Bestill møte med oss

Til salgs i nærheten

Meld din interesse

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle interesse for prosjektet.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, doato/tidspunkt, melding.

Du kan i tillegg be om å få sendt prosjektet på e-post.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig kontaktperson på Nordbohuskontoret. Dersom er benyttes en eiendomsmegler på prosjektet – så vil kontakt informasjonen også deles med denne for oppfølging av din interesse.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra Nordbohus.

Nordbohus AS, 26.07.18
Uten bilde
Bjarte Rørvik
Daglig leder
Tlf
459 52 075
NB Boliger
Telefon
459 52 075
Adresse
Apotekergata 7, 6004 Ålesund