Flataveien 2A

Flataveien 2A - SOLGT

Nå er Flataveien 2A til salgs. Kun denne igjen for salg!

Prosjektet består av en nyoppført tomannsbolig med 2 boenheter, som er innflytningsklare med alt på et plan. Flataveien 2A er en innflyttingsklar 1/2 av tomannsbolig. En nyoppført og moderne halvpart med carport. Enheten har alt på ett plan og moderne stil inne med to soverom samt kombinert stue og kjøkken. Enheten har flott solrik terrasse, romslig tomt og pent opparbeidet uteareal, som gjør dette til en bolig som kan passe de fleste.

 

Pris 2 290 000 kr

Omkostninger 5 900 kr
Totalpris 2 295 900 kr

Areal 74 m²

Soverom 2

Boligtype Tomannsbolig

Eieform Eier (Selveier)

Flott uteområde
Stor solfylt terrasse og fint uteområde
Carport og overbygget inngangsparti
Lys gang
Bad
Romoversikt

Meld din interesse

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle interesse for prosjektet.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, doato/tidspunkt, melding.

Du kan i tillegg be om å få sendt prosjektet på e-post.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig kontaktperson på Nordbohuskontoret. Dersom er benyttes en eiendomsmegler på prosjektet – så vil kontakt informasjonen også deles med denne for oppfølging av din interesse.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra Nordbohus.

Nordbohus AS, 26.07.18
Uten bilde
Hans Aasmundrud
Hans Aasmundrud
Boligkonsulent
Tlf
+47 960 93 345
Daniel Ungeheuer
Telefon
97159590
Adresse
Eiendomsmegler MNEF