Tilpass din drømmebolig, med vår boligplanlegger

Mange som har tanker om hvordan drømmehuset skal se ut har tegnet den på en serviett, eller bygd en modell i Lego. Men visste du at det kan gjøres enda enklere?

På våre hjemmesider finner du boligplanleggeren. Dette er et verktøy som gir deg oversikt over alle eneboligene som finnes i vårt arkiv, og som gir deg muligheten til å gjøre dine egne tilvalg til huset for å lage det slik du har drømt om. Ved å gjøre dette, kan du ikke bare oppleve prosessen som en lek, men du får også et godt utgangspunkt for videre samtaler når du tar kontakt med oss i Nordbohus Modum AS. Vi bistår i prosessen med å velge rett hus for din tomt, samt de riktige endringene og tilvalgene for å tilpasse huset til dine behov og ditt budsjett, innenfor kommunens bestemmelser.

For å få tilgang til boligplanleggeren må du opprette en "min side" bruker (se bilde under), velge ditt ønskede hus som utgangspunkt for å så begynne å justere på tilvalg, både interiør og eksteriør.

Bilde av nettsiden til Nordbohus med markering på min side

Et hav av muligheter

Boligplanleggeren viser de vanligste boligene og tilvalgene våre, men som boligbygger er vi fleksible, og kan tilby et hav av muligheter med produkter og løsninger som kan tilpasses dine ønsker.

Gjennom mer enn 15 år har vi bygget en rekke arkitekttegnede og spesialtilpassede hus for våre kunder. Dette har gitt oss et enormt arkiv av løsninger og spesialtilpasninger, og gjør oss skolert for å komme med forslag, råd og tips til utformingen av ditt hus. Du er derfor ikke begrenset til husene eller tilvalgene som finnes i boligplanleggeren.

Vi er tilknyttet Mestergruppen, og samarbeider derfor tett med Mestergruppens anerkjente arkitekter som bidrar med sin spisskompetanse og brede porteføljer.

Populære hus

Huskatalogen vår er en flott kilde til inspirasjon for deg som ønsker å bygge egen bolig. Vi har mange bestselgere som stadig velges, og en av de mest populære eneboligene våre er Komplett. Med denne eneboligen får du med garasje og en stor takterrasse for en gunstig pris. Som mange av våre eneboliger er Komplett både moderne og meget tilpasningsdyktig til ulike tomter og endringer.

Mange velger også eneboligene Lun og Opal. Lun er en stor enebolig med to etasjer og to stuer som passer godt til familier og beboere som ønsker seg god plass. Opals generelle eleganse er tiltrekkende for mange, og er et hus som bygges både med et tradisjonelt og moderne utseende.

Det blir ikke dyrere enn planlagt

Når du mottar et pristilbud fra Nordbohus Modum, kan du være trygg på at prisen stemmer. Hvis du ønsker å gjøre endringer eller tilvalg underveis i prosessen, blir dette synliggjort i oppdatert eller revidert tilbud. Du vet alltid hva sluttsummen blir med en god oversikt over totale kostnader.

Kvalitet og kunnskap

I Nordbohus Modum er vi opptatt av å levere høy kvalitet til riktig pris. Vi hjelper deg gjennom hele prosessen, fra å finne rett hus for din tomt og ditt behov, til søknadsprosessen som byggesak og nabovarsel, frem til overlevering av ferdig produkt.

Vi jobber i tillegg utelukkende med lokale entreprenører og samarbeidspartnere som kjenner markedet godt. Dette er bærekraftig og økonomisk bra for miljøet, og gir oss muligheten til å støtte det lokale samfunnet ved å bidra til arbeidsplasser, samt gi tilbake til barn og unge. I tillegg er vår lojalitet til underleverandører en tilrettelegger for at våre kunder alltid får den beste servicen og en god pris for sitt prosjekt.

Ta kontakt med Nordbohus Modum her

 

 

Vilde Nilsen og Eirik Brandsdal tester nettbutikk for bolig

Nordbohus Modum har alle priser på hus og tilvalg på sin nettside. Opprett bruker, velg byggekommune og finn prisene der du vil bo. I tillegg kan du velge mello