Hans Asmundrud kåret til Årets beste selger

23.-25. mai 2019 arrangerte Nordbohus sitt tradisjonsrike Storting, kjedens årlige konferanse. Denne gang besøkte kjeden selveste "Lykkeland", nærmere bestemt Stavanger. Hotel Clarion Energy bydde på en flott ramme for både foredrag, messe og underholdning. I tillegg ble Nordbohus sine beste prestasjoner for 2018 hedret.

Årets selger i enkeltkundemarkedet

I denne kategorien nominerer forhandlerne sine kandidater. Nominasjonen begrunnes i kriterier som oppfølging av kundene og tilslagsprosent på gitte tilbud.

Nordbohus startet som enebolig-kjede, og enebolig-salg er fortsatt viktig for kjeden. I 2018 representerte eneboligmarkedet omtrent en fjerdedel av salget i Nordbohus.

Årets beste selger er ansvarlig for alle egenregiprosjekter. I tillegg er han ansvarlig for å markedsføre og dekorere alle byggeplasser, og han er aktivt med i letingen etter nye tomter og prosjekter.

Markedet var fallende i fjor og der meglerne gav opp, har han fått til salg. Han har en god treffprosent, og han er rå på kundeoppfølging.

Årets selger EAT har jobbet med boligsalg i 22 år, og totalt har han solgt over 500 enheter. Enkelt fortalt, en superselger!

Prisen for Årets Beste Selger EAT 2018 går til Hans Asmundrud, Nordbohus Modum!