Evjutunet - firemannsbolig med lyse og luftige leiligheter

Evjutunet er en firemannsbolig bestående av 4 lekre eierleiligheter med store og delvis overbygde balkonger/terrasser. Alle leilighetene har god standard, fine uteplasser, to soverom, et moderne bad og parkeringsplass i carport. Evjutunet 4 får en fin beliggenhet med kort vei til alle fasiliteter Hvittingfoss sentrum har å by på.

Lys stue med peis
Leilighetene har fått ett tidløst kjøkken fra Sigdal
Hovedsoverom med garderobeskap
Soverom
Moderne bad med varme i gulv
Fellesarealet er pent opparbeidet med ferdigplen
Hver leilighet disponerer en parkeringsplass i carport

Meld din interesse

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle interesse for prosjektet.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, doato/tidspunkt, melding.

Du kan i tillegg be om å få sendt prosjektet på e-post.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig kontaktperson på Nordbohuskontoret. Dersom er benyttes en eiendomsmegler på prosjektet – så vil kontakt informasjonen også deles med denne for oppfølging av din interesse.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra Nordbohus.

Nordbohus AS, 26.07.18
Boligkonsulent Hans Aasmundrud
Hans Aasmundrud
Boligkonsulent
Tlf
960 93 345
Nordbohus Modum
Telefon
Adresse
Heggenveien 21, 3370 Vikersund

Utbygger

Nordbohus Modum AS

Gå til utbyggersiden