Olsborgmoen

Nøkkelinformasjon

Priser
Kr 3 449 900,-
Antall rom
3
Areal
129 kvm
Adresse
Lisbeth Bardonsens vei 28 a og b og 30 a og b
Status
Salget er igang
Totalt antall boliger
4
Antall ledige
3

Ta kontakt for mer informasjon

Meld interesse her

Olsborgmoen

I dette sentrumsnære boligfeltet skal det bygges to flotte tomannsboliger. Området ligger fint til og herfra er det kort vei til det meste du trenger i hverdagen.

Området er meget barnevennlig, her kan barna leke fritt i trygge omgivelser. Det er kort vei til butikk, barnehage og skole. I tillegg har kommunen både videregående skole, idrettshall, kurs- og treningssenter for Norges Idrettsforbund og også en samisk grunnskole. Polarbadet og Målselv Fjellandsby ligger også i nærheten og som en bonus får du fantastiske rekreasjons- og friluftsområder i nærområdet, og den storslagne utsikten til Andsfjellet på kjøpet.

Olsborgmoen ligger i Målselv kommune i Troms fylke. Kommunen ligger sentralt i indre deler av fylket og grenser til Sverige i øst og når Malangens to armer; Målselvfjorden og Aursfjorden i nordvest.

Et hus i rekke med garasje og alt på ett plan

Boligene er i samme moderne stil og med gjennomtenkte planløsninger og fokus på luftige rom og god atmosfære. Dette er lettstelte boliger med tre soverom.
Fra vindfanget er det adkomst til den åpne stue- og kjøkkenløsningen. Store vinduer i oppholdsrommet slipper inn mye godt dagslys til både kjøkken og stue. Herfra er det direkte utgang til hage og opparbeidet uteareal med terrasse som kan være en flott utvidelse av stuen når det er sommer og varmt i været.

Gangen mellom stue og soverom fungerer som et naturlig skille mellom soveromsfløy og oppholdsrom. Her er det som sagt hele tre soverom, derav to er ekstra store og som åpner opp for flere muligheter for lagring og skapplass. I denne delen av huset finner du også et romslig flislagt bad og en bod.

Huset har et hyggelig overbygd inngangsparti og bygges med garasje mellom enhetene – dette avgrenser eiendommene på en fin måte og gir et skjermet inntrykk.

Innhold
Stue – og kjøkken, 3 soverom, bad, vindfang, gang, teknisk rom/bod. Garasje og utvendig sportsbod
Bolig: 103,3 kvm (BRA)
Garasje/sportsbod: 25,1 kvm (BRA)
Totalt: 128,7 kvm (BRA)

Ny bolig - lite vedlikehold

Ny bolig skaper forventninger – forventninger til standard, løsninger og bomiljø. Det er noe med å flytte rett inn i en bolig der alt er nytt. Der det tekniske fungerer og du bare kan konsentrere deg om å bo. Er du tidlig ute med å kjøpe bolig får du også mulighet til å påvirke valg av overflater i din nye bolig

GODE KVALITETER

 • Nøkkelferdig
 • Lettstelte og praktiske boliger på ett plan
 • Store vindusflater og mye lys
 • Nordpeis DUO5
 • Opparbeidet uteareal med terrasse og isådd plen
 • God lagringsplass
 • Eikeparkett​​
 • Badet er flislagt med innredning fra HTH
 • Moderne HTH kjøkken 
 • Varmekabler i VF, gang, kjøkken/stue og bad
 • Garasje og utvendig sportsbod

Finn reisetider og avstander

Fra

Til

Tid og avstand

clock ikon

.

pin ikon
Uten bilde
Vibeke Sørensen
901 26 050
Nordbohus Midt Troms
Telefon
Adresse
Fogd Holmboes gate 142A, 9360 Bardu

Meld din interesse

Samtykkeerklæring
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne behandle interesse for prosjektet.

Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldende lover og regler når vi behandler opplysninger.

Følgende opplysninger må du gi oss: Navn, telefon, e-post, doato/tidspunkt, melding.

Du kan i tillegg be om å få sendt prosjektet på e-post.

Jeg samtykker til Nordbohus og selskapets databehandlere sin behandling av mine personopplysninger, slik som beskrevet i personvernerklæringen. Din forespørsel vil bli videresendt til riktig kontaktperson på Nordbohuskontoret. Dersom er benyttes en eiendomsmegler på prosjektet – så vil kontakt informasjonen også deles med denne for oppfølging av din interesse.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt trekke samtykket tilbake og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon eller direkte henvendelser fra oss.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret og behandlet av oss og vår leverandør av driftstjenesten. Vi har en avtale med vår leverandør som sikrer forsvarlig håndtering av dine personopplysninger. Informasjonen vil ikke bli solgt eller på annen måte bli gjort tilgjengelig for utenforstående.

Den informasjonen som vi lagrer og behandler vil omfatte generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til som beskrevet på denne siden.

Under vår personvernerklæring vil du finne ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger, hvem som er databehandleransvarlig for ditt Nordbohuskontor, samt hvordan du eventuelt kan få målrettet markedsføring fra Nordbohus.

Nordbohus AS, 26.07.18